Hankkeen aikana Osaava PK -valmennusohjelmaan osallistuvilla

  • yrityksen henkilöstöjohtamisen osaaminen kasvaa
  • yrityksen toiminta kehittyy
  • yrityksen kilpailukyky vahvistuu.

Hanke toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Työterveyslaitoksen ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston sekä pienten yritysten kanssa.

Valmennusohjelma sisältää sekä ryhmämuotoista että yrityskohtaista kehittämistä. Ohjelman kesto on 10 kuukautta. Sen aikana osallistuja työskentelee yhdessä muiden osallistujien ja valmentajien kanssa tai itsenäisesti yhteensä 10 työpäivän ajan. Valmennusohjelmaan osallistuminen maksaa yritykselle vain 500€ (valmennuksen markkinahinta on 16 500 €).

Työterveyslaitoksen vetämät valmennusryhmät Turun seudulla, Lahden seudulla ja Uudellamaalla ovat käynnissä ja osin jo päättyneetkin. Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston valmennusryhmät ovat käynnissä tai käynnistymässä. Kiitos kaikille mukaan ilmoittautuneille!

Valmennusryhmien aikana löydettyjä keskeisiä oppeja ja tuloksia levitetään laajemmin kaikkien PK-yritysten saataville. Alta löydät tähän mennessä toteutettuja valmennusryhmien vetäjien blogikirjoituksia käsitellyistä teemoista.

Hanketta rahoittaa Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) Tuottavaa ja tuloksellista työelämää yhteistyöllä -kehittämisohjelma, jota koordinoi Hämeen ELY-keskus.

Katso lisätietoja OsaavaPK-valmennusohjelmasta JAMKin verkkopalvelussa

#osaavapk-hanke Twitterissä

[social_board id=”17339″ type=”wall”]