Alueverkostot toimivat seudun työpaikkojen työhyvinvointitoimijoiden ja asiantuntijoiden yhteistoiminnallisena keskustelun ja kohtaamisen paikkana. Alueverkostossa kehitetään työpaikkojen työhyvinvointitoimintaa huomioimalla kunkin alueen erikoispiirteet, kehittämistarpeet ja toiveet. Jokaiselle alueverkostolle on nimetty alueyhteyshenkilö, joka yhdessä paikallisen ydinryhmän kanssa suunnittelee alueellista toimintaa.

Alueverkostojen, joita tällä hetkellä on 18 kpl, jako perustuu tulevaan maakunta-aluejakoon. Järjestämme alueilla verkostotapaamisia ja muuta toimintaa. Tapaamisten ajankohdista ilmoitetaan tapahtumakalenterissamme. Rekisteröityneille verkoston jäsenille ilmoitamme tapaamisista ensimmäisenä sähköpostitse.

Ajankohtaista

Valtakunnallinen verkostopäivä 21.8.2018

Verkostopäivänä kokoonnutaan jokaisella alueella klo 8.30-16 ja lisäksi Helsingissä pidetään päätapahtuma. Ohjelmaa on sekä yhteisesti että alueellisesti.

Lisätiedot tapahtumasivulla!

Seuraa alueellisten Tyhyverkostojen toimintaa

  • Facebook-sivumme löytyy osoitteesta www.facebook.com/tyhyverkosto
  • Twitterissä käytämme tunnistetta #tyhyverkosto
  • Kaikilla alueilla on käytössä myös alueellinen Facebook-ryhmä työskentelyn tueksi. Katso tarkemmat tiedot kunkin alueen omalta alasivulta.

Meilaa jos haluat meihin yhteyden

  • Osoitteemme on tyhyverkosto@ttl.fi
  • Lähetä ideoita ja vinkkejä oman alueesi toimintaan liittyen.
  • Ilmoita muutokset jäsentiedoissasi (myös mahdollinen eroaminen verkostosta).