Työterveyspäivät 2018 – työhyvinvoinnin, työterveyden ja työsuojelun ammattitapahtuma

Työterveyspäivät sisältää monipuolisia asiantuntijaseminaareja ja alan näyttelyn, jossa voit tutustua tuote- ja palvelu-uutuuksiin.

Lisäksi Työterveyspäivillä pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa. Työterveyspäivät on suunnattu erityisesti johtamisen, työterveyshuollon, työsuojelu- ja työturvallisuusalan sekä henkilöstön kehittämisen ja työhyvinvoinnin ammattilaisille.

Tämän vuoden ohjelmaa suunnitellaan parhaillaan ja kuulet pian, mitä kiinnostavia aiheita ja puhujia on luvassa.

Voit ilmoittautua jo nyt! Ilmoittautumaan pääset tästä. Tarjoamme 15%:n ryhmäalennuksen, jos vähintään 3 henkilöä osallistuu tapahtumaan samasta yrityksestä ja osallistujat ilmoitetaan samalla ryhmäilmoittautumisella.

Työterveyspäiviä voit seurata myös Twitterissä @ttpaivat ja #ttpaivat.

 

Työterveyspäivät viestii somessa

”Mä haluun olla mukavassa työporukassa” - Työterveyslaitos
Kiva työyhteisö on amisopiskelijoiden ykköstoive. Työterveyslaitoksen asiantuntijat selvittivät ammatillisten oppilaitosten opiskelijoiden käsityksiä työturvallisuus-, työterveys- ja työhyvinvointiasioista ja kehittivät tarpeisiin perustietopaketin.
#työturvallisuus #työterveys #työhyvinvointi #nuoret #tyhyverkosto #työura
Ammattiin opiskelijoille on kehitetty oma TTT-osaamisen koulutuspaketti. Erityisasiantuntija Kristina Ruuskanen bloggaa sen taustoista ja tekemisestä.
"Syöpä ei ole mikään flunssa, josta parannutaan"
Minkälaista on olla osa työyhteisöä vakavan sairauden aikana tai sen jälkeen?
"Syöpään sairastunutkin haluaa kuulla niitä ihan tavallisia asioita.
Se auttaa myös itseä etääntymään siitä syövästä. Saa tavallaan otteen
siitä normaalista elämästä. Koska syövän aikana elää vähän omassa
kuplassa. Se koko muu maailma on vähän kaukana", sanoo Katja Kärkelä. Katso ...
Hyvinvointia työstä, niin työpaikoille, yksilöille kuin koko yhteiskunnalle. Se on visiomme Työterveyslaitoksella. Kertaa Jorma Mäkitalon avauspuheenvuoro #ttpaivat 2018 visuaalisten muistiinpanojen avulla! #hyvinvointi #työelämä #työnmurros #hehkuvisual
Meistä jää nykyään enemmän datajälkiä kuin koskaan aikaisemmin. Miten sitä voisi hyödyntää työkyvyn kannalta? Palauta mieleesi Pauli Forman luento "Työterveysalan kehittäminen digiaikana" #ttpaivat! #hehkuvisual #työkyky #digitalisaatio
Mitä nuori tarvitsee työterveyshuollolta? Palauta mieleesi Sanna-Mari Myllysen Työterveyspäivien puheenvuoro Hehku visualin muistiinpanojen avulla! #nuorimieli #nuoret #työelämä #työhyvinvointi #työterveyshuolto #esimiestyö
Lähes neljäsosa työikäisistä kokee työuupumuksen oireita - näistä merkeistä tiedät,...
"Syy uupumiseen ei ole ihmisessä, vaan olosuhteissa." Työterveyspsykologian dosentti Kirsi Ahola kertoo, että lähes joka neljäs työikäinen kokee työuupumuksen oireita. #työuupumus #burnout #kuormitus #työelämä #työkyky #työterveys
Näiden merkkien pitäisi soittaa hälytyskelloja.

Load More

Tunnelmia vuoden 2017 Työterveyspäivistä:

Vuoden 2017 Työterveyspäivien aiheita olivat muun muassa tulevaisuuden työ, työkyky, palautuminen, uudistuva työterveyshuolto sekä digitalisaation mahdollisuudet. Puhujia oli tuttuun tapaan yli 50!