Työterverveyspäivien liput

Tutustu myös ryhmälippuihin.

Lippujen hinnat 2019

1 päivä 390 € + alv 24 % (yht. 483,60€)
2 päivää 545 € + alv 24 % (yht. 675,80€)

Hyödynnä 15 %:n ryhmäalennus

Tulkaa Työterveyspäiville porukalla! Tarjoamme 15 %:n alennuksen, kun samasta yrityksestä osallistuu vähintään kolme henkilöä ja osallistujat ilmoitetaan yhdellä kertaa ryhmäilmoittautumisella samoilla laskutustiedoilla.

Voit myös ostaa lippuja esimerkiksi asiakkaille tai yhteistyökumppaneille ja hyödyntää ryhmäalennuksen.

Saat ryhmäalennuksen käyttöösi näin: täytä ilmoittautumislomake normaalisti, eli samaan tapaan kuin ilmoittautuessasi itse. Kun olet kirjoittanut ja hyväksynyt ensimmäisen ryhmäläisen tiedot, sivulle tulee  näkyviin teksti “ilmoita lisää”, joka on linkki. Kun napsauttaa tätä linkkiä, pääsee täyttämään seuraavan ilmoittautujan tiedot. Lomakkeella näkyy jo valmiina laskutustiedot, niitä ei tarvitse laittaa uudelleen.

Ilmoittaudu saman tien!

Ilmoittaudu tapahtumaan Työterveyslaitoksen tapahtumakalenterin kautta osoitteessa www.ttl.fi/tapahtumat

Laskutus ja peruutusehdot

Laskutamme osallistumismaksut etukäteen. Jos peruutat osallistumisesi kolme viikkoa ennen Työterveyspäivien alkua, on peruutus maksuton. Alle kolme viikkoa ennen tapahtumaa tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet tapahtuman hinnasta, paitsi kolme päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Osallistumisvahvistus

Saat ilmoittautumisesta välittömästi automaattivahvistuksen sähköpostiisi. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille tarkempia tietoja tapahtumasta ja käytännön järjestelyistä lähempänä Työterveyspäiviä.