Sinulle yrittäjä

Oletko koskaan huolissasi omasta jaksamisestasi tai pohtinut sitä, ovatko yrityksesi turvallisuusasiat kunnossa? Haluaisitko kehittää yrityksesi toimintaa, mutta et tiedä miten? Kokosimme sinulle vastauksia tyypillisiin yrittäjiä askarruttaviin kysymyksiin. Teemojen kautta saat tietoa muun muassa toimivista työkaluista.

Tilaa Yritykset kuntoon! -uutiskirje

Täytä oheinen lomake ja saat meiltä 4 kertaa vuodessa uutiskirjeen täynnä tutkimukseen perustuvaa tietoa, vinkkejä ja työkaluja, jotka liittyvät yrittäjien ja pienyritysten työhyvinvointiin, työterveyteen ja työturvallisuuteen. Samalla liityt Yritykset kuntoon! -klubiin, ja klubilaisille on jatkossa luvassa tilaisuuksia ja tarjouksia. (Lue uusin uutiskirje.)

Laitetaan yhdessä yritykset kuntoon!

Nostamme esiin työkykyä ja työhyvinvointia tukevia vinkkejä ja ideoita yrittäjille otsikolla Yritykset kuntoon! Seuraa aihetta somekanavissa aihetunnisteella #yrityksetkuntoon.

Muuta ajankohtaista

Virtaa palautumisesta -verkkovalmennuksesta on julkaistu myös yrittäjäversio. Katso lisää ja ilmoittaudu 1.10. alkavaan ryhmään!

Työpiste-verkkolehden juttu Upota jokaiseen päivään palautumishetkiä, sisältää yrittäjien omia vinkkejä palautumiseen:
“Erityisen raskaiden töiden jälkeen minulla on tapana nollata stressiä maratonpuhelulla ystävälle, katselemalla kanojen touhuja, kävelemällä luonnossa omien koirieni kanssa ja muistuttamalla itselleni, että teen töitä tämän ihanan elämäntavan vuoksi. Se kannattelee myös raskaina päivinä.”

#yrityksetkuntoon Twitterissä

Social Board: There is no feed to show or there is a connectivity problem to the world wide web!