Sinulle yrittäjä

Oletko koskaan huolissasi omasta jaksamisestasi tai pohtinut sitä, ovatko yrityksesi turvallisuusasiat kunnossa? Haluaisitko kehittää yrityksesi toimintaa, mutta et tiedä miten? Kokosimme sinulle vastauksia tyypillisiin yrittäjiä askarruttaviin kysymyksiin. Teemojen kautta saat tietoa muun muassa toimivista työkaluista.

Laitetaan tänä vuonna yhdessä yritykset kuntoon!

Nostamme vuonna 2018 esiin työkykyä ja työhyvinvointia tukevia vinkkejä ja ideoita yrittäjille otsikolla Yritykset kuntoon! Kampanjan kesäkyselyssä kysyimme teiltä yrittäjiltä, miten arki rullaa, miten pidätte huolta itsestänne ja yrityksestänne. Saimme paljon ihania vastauksia, kiitos kaikille osallistuneille!

Tutustu kesäkyselyn vastausten pohjalta tehtyyn Työpiste-verkkolehden juttuun Upota jokaiseen päivään palautumishetkiä, ja poimi muiden vinkeistä toimivia itsellesi!

Erityisen raskaiden töiden jälkeen minulla on tapana nollata stressiä maratonpuhelulla ystävälle, katselemalla kanojen touhuja, kävelemällä luonnossa omien koirieni kanssa ja muistuttamalla itselleni, että teen töitä tämän ihanan elämäntavan vuoksi. Se kannattelee myös raskaina päivinä.

Syyskuussa kokeilemme uutta. Seuraa kampanjaa Työterveyslaitoksen blogissa sekä somekanavissa aihetunnisteella #yrityksetkuntoon. Jaa kuukauden vinkkimme Twitterissä:

Elokuussa kudoimme uusia verkkoja ja pidimme huolta vanhoista silmukoista: Vahvista verkostoja

Heinäkuussa otimme rennosti ja antauduimme joutenoloon: Irrottaudu arjesta

Kesäkuussa kannustimme yrittäjiä iloitsemaan onnistumista: Anna itsellesi hyvä työpäivä

Toukokuussa kehotimme yrittäjiä hakemaan virkistystä luonnosta: Kevätluonto hurmaa liikkumaan

Huhtikuussa muistutimme, että hetkellinen irrottautuminen totutuista sosiaalisista rooleista virkistää: Hullutellen töissä

Maaliskuussa kannustimme työterveyden ja -turvallisuuden kevätsiivoukseen: Paikat siistiksi! Olisiko nyt sopiva hetki työterveyden ja -turvallisuuden kevätsiivoukselle?

Helmikuussa muistutimme, että yhdessä syöminen on hyvä keino lisätä virtaa työpäivään ja edistää työstä palautumista jo työpäivän aikana: Syödään yhdessä! Yhteinen ruokailu tukee sekä työtä että terveyttä. 

Tammikuussa kannustimme keventämään kuormitusta ja huolehtimaan riittävästä palautumisesta koko vuoden ajan: Kevennä kuormitusta ja luo uudet terveelliset rutiinit.

#yrityksetkuntoon Twitterissä

#yrittäjä Johtajuuden sakkaaminen yhteisillä työpaikoilla voi johtaa tapaturmiin tai jopa kuolemaan - Satsaa johtam… https://t.co/hLTh2JmRBf
Yritys kuntoon – tunnista ongelmat ja korjaa ne
Miten toimimme nyt, mitkä ovat arkista toimintaamme ja toisaalta ka… https://t.co/AbyanrkcUr
Helposti työterveyshuoltopalveluita yrittäjille ja pienille yrityksille - Työterveyslaitos -… https://t.co/p57tSDOhCd
Uudistumisessa auttaa se, että:
1. Ideoi avarasti
2. Kokeilee ketterästi
3. Arvioi
4. Satsaa johtamiseen.… https://t.co/zlO2r7mHxh

Load More


Ajankohtaista