Yrittäjä, kerro tarinasi!

Olemme käynnistäneet kesäkampanjan, jossa haluamme kuulla yrittäjien omia kokemuksia arjen haasteista ja onnistumisista. Nyt heinäkuussa kyselyn teemana on työssä jaksaminen ja palautuminen, elokuussa verkostoituminen. Kesäkuussa kysyimme johtamisesta.

Osallistu kyselyyn – voit voittaa kylpylälahjakortin!

 

Sinulle yrittäjä

Oletko koskaan huolissasi omasta jaksamisestasi tai pohtinut sitä, ovatko yrityksesi turvallisuusasiat kunnossa? Haluaisitko kehittää yrityksesi toimintaa, mutta et tiedä miten? Kokosimme sinulle vastauksia tyypillisiin yrittäjiä askarruttaviin kysymyksiin. Teemojen kautta saat tietoa muun muassa toimivista työkaluista.

Lähde kehittämään omaa yritystäsi askel kerrallaan!

Laitetaan tänä vuonna yhdessä yritykset kuntoon!

Nostamme vuonna 2018 esiin työkykyä ja työhyvinvointia tukevia vinkkejä ja ideoita yrittäjille otsikolla Yritykset kuntoon!

Heinäkuussa irrottaudumme arjesta. Seuraa kampanjaa Työterveyslaitoksen blogissa sekä somekanavissa aihetunnisteella #yrityksetkuntoon. Jaa kuukauden vinkkimme Twitterissä:

Kesäkuussa kannustimme yrittäjiä iloitsemaan onnistumista: Anna itsellesi hyvä työpäivä

Toukokuussa kehotimme yrittäjiä hakemaan virkistystä luonnosta: Kevätluonto hurmaa liikkumaan

Huhtikuussa muistutimme, että hetkellinen irrottautuminen totutuista sosiaalisista rooleista virkistää: Hullutellen töissä

Maaliskuussa kannustimme työterveyden ja -turvallisuuden kevätsiivoukseen: Paikat siistiksi! Olisiko nyt sopiva hetki työterveyden ja -turvallisuuden kevätsiivoukselle?

Helmikuussa muistutimme, että yhdessä syöminen on hyvä keino lisätä virtaa työpäivään ja edistää työstä palautumista jo työpäivän aikana: Syödään yhdessä! Yhteinen ruokailu tukee sekä työtä että terveyttä. 

Tammikuussa kannustimme keventämään kuormitusta ja huolehtimaan riittävästä palautumisesta koko vuoden ajan: Kevennä kuormitusta ja luo uudet terveelliset rutiinit.

#yrityksetkuntoon Twitterissä

Pienyrityksissä valtava kasvupotentiaali – Yrittäjien hyvinvoinnista huolehdittava https://t.co/Ea17P2lBD5 Aika laittaa #yrityksetkuntoon
Eilen #SuomiAreena:ssa puhuttiin yrittäjien jaksamisesta. "Kun kohtuullisen pituinen työpäivä päättyy, pitäisi olla… https://t.co/EgmauUbzxD
#yrittäjä huolehdi itsestäsi, hae verkostoista voimaa, ja kehitä osaamista! Siinä vinkit #yrityksetkuntoon #suomiareena

Load More


Ajankohtaista