Sinulle yrittäjä

Oletko koskaan huolissasi omasta jaksamisestasi tai pohtinut sitä, ovatko yrityksesi turvallisuusasiat kunnossa? Haluaisitko kehittää yrityksesi toimintaa, mutta et tiedä miten? Kokosimme sinulle vastauksia tyypillisiin yrittäjiä askarruttaviin kysymyksiin. Teemojen kautta saat tietoa muun muassa toimivista työkaluista.

Ilmoittaudu mukaan Uudistumiskykyinen pienyritys -valmennukseen maaliskuussa Kuopiossa.

Laitetaan yhdessä yritykset kuntoon!

Nostamme esiin työkykyä ja työhyvinvointia tukevia vinkkejä ja ideoita yrittäjille otsikolla Yritykset kuntoon! Seuraa aihetta somekanavissa aihetunnisteella #yrityksetkuntoon. Lue Työpiste-verkkolehden juttu Upota jokaiseen päivään palautumishetkiä, joka sisältää yrittäjien omia vinkkejä:

Erityisen raskaiden töiden jälkeen minulla on tapana nollata stressiä maratonpuhelulla ystävälle, katselemalla kanojen touhuja, kävelemällä luonnossa omien koirieni kanssa ja muistuttamalla itselleni, että teen töitä tämän ihanan elämäntavan vuoksi. Se kannattelee myös raskaina päivinä.

Tutustu vuonna 2018 julkaistuihin Yritykset kuntoon! -blogeihin:

Marraskuussa rohkaisimme yritysten johtajia: Innosta osallistumaan
Lokakuussa
ruokittiin luovuutta arkipäivän rutiinien lomassa: Rakastu rutiineihin
Syyskuussa
houkuttelimme yrittäjiä ideoimaan uutta ja kokeilemaan ketterästi: Kokeile uutta
Elokuussa kudoimme uusia verkkoja ja pidimme huolta vanhoista silmukoista: Vahvista verkostoja
Heinäkuussa otimme rennosti ja antauduimme joutenoloon: Irrottaudu arjesta
Kesäkuussa kannustimme yrittäjiä iloitsemaan onnistumista: Anna itsellesi hyvä työpäivä
Toukokuussa kehotimme yrittäjiä hakemaan virkistystä luonnosta: Kevätluonto hurmaa liikkumaan
Huhtikuussa muistutimme, että hetkellinen irrottautuminen totutuista sosiaalisista rooleista virkistää: Hullutellen töissä
Maaliskuussa kannustimme työterveyden ja -turvallisuuden kevätsiivoukseen: Paikat siistiksi! Olisiko nyt sopiva hetki työterveyden ja -turvallisuuden kevätsiivoukselle?
Helmikuussa muistutimme, että yhdessä syöminen on hyvä keino lisätä virtaa työpäivään ja edistää työstä palautumista jo työpäivän aikana: Syödään yhdessä! Yhteinen ruokailu tukee sekä työtä että terveyttä.
Tammikuussa mietimme elintapoja ja työtapoja, jotta palautuisimme paremmin: Kevennä kuormitusta ja luo uudet terveelliset rutiinit

Haluatko pysyä kartalla siitä, mitä uutta tarjoamme yrittäjille?

Hienoa! Liity sähköpostilistalle täyttämällä oheinen lomake. Saat muutaman kerran vuodessa tutkimukseen perustuvaa tietoa, vinkkejä ja työkaluja, jotka liittyvät yrittäjien ja pienyritysten työhyvinvointiin, työterveyteen ja työturvallisuuteen.

#yrityksetkuntoon Twitterissä

Kirjoitin työstä palautumisesta @tyopiste, asiantuntijana loistava @laitinen_jaana. Pitäkää taukoja ja jakakaa työa… https://t.co/huE22bSAfF
Miten jaksat, mitä sinulle kuuluu #esimies? Esimies itsensä johtajana #koulutus @tyoterveys Helsingissä tammikuun l… https://t.co/rFW4CagGjU

Load More

Ajankohtaista