Tervetuloa Kestävyyspiknikille!

Kuvituskuva: työelämän asiantuntijat kokoontuvat piknikviltille yhteen pohtimaan kestävyysmurrosta.

Uusia näkökulmia kestävyyshaasteiden ratkaisemiseen

Työpaikoilla tehdään jatkuvasti päätöksiä ja valintoja, jotka vaikuttavat ympäristöön, ihmisiin ja talouteen. Siksi työpaikat ovat keskeisessä asemassa kestävyyshaasteiden ratkaisemisessa. 

Työterveyslaitoksen Kestävyyspiknik-työpajasarja tuo yhteen työelämän vaikuttajia, asiantuntijoita ja tutkijoita rakentamaan yhteistä näkemystä työelämän ja kestävän kehityksen välisistä kytkennöistä. 

Yhdessä keskustellen pureudutaan eri toimialoja yhdistäviin kysymyksiin. Mitkä ovat vaikuttavimpia toimia, joilla työpaikat voivat vauhdittaa ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää kehitystä?

Ilmoittaudu työpajoihin

Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan – mielellämme näkisimme sinut vaikka niissä kaikissa. Haluamme kohdata piknikhengessä kasvokkain, ja siksi etäosallistuminen ei ole mahdollista. Jos työpaja on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. 

Mitä on luvassa?

Kestävyyspiknik on uudenlainen työpajasarja, jossa kaikki saavat istua yhteiselle ”piknikviltille”.  Työterveyslaitoksen tutkijat ja asiantuntijat kutsuvat keskusteluun työelämän vaikuttajia, asiantuntijoita ja tutkijoita. Työpajan koko aika käytetään yhteiseen keskusteluun, ja siksi osallistujat saavat jo etukäteen tiiviit ohjeistukset ja videoalustukset.