Hyvien käytäntöjen kilpailu

Kuvituskuva: Terveydenhuollon työntekijä digitaalisuuden symbolien ympäröimänä

Edistetäänkö organisaatiossasi työterveyttä ja -turvallisuutta innovatiivisella tavalla? Kerro meille ja osallistu kilpailuun!

Hyvien käytäntöjen kilpailussa etsitään suomalaisilta työpaikoilta käytäntöjä, toimintamalleja ja ratkaisuja, jotka ovat edistäneet tehokkaasti työterveyttä, -turvallisuutta tai tuottavuutta. 

Tavoitteena on nostaa esiin onnistumisia organisaatioista, jotka ehkäisevät etenkin digitaalisten järjestelmien käyttöön liittyviä työterveys- ja työturvallisuusriskejä. 

Laita hyvät käytännöt jakoon ja osallistu kilpailuun!

Kilpailuun osallistuminen on erinomainen tapa nostaa esille tärkeitä työterveys- ja työturvallisuusasioita omassa organisaatiossasi. Kilpailu tarjoaa mahdollisuuden jakaa työterveyttä ja -turvallisuutta edistäviä hyviä käytäntöjä Euroopan laajuisesti sekä oppia muiden hyvistä käytännöistä.

Kilpailuohjeet

Osallistu kilpailuun täyttämällä oheinen hakulomake ja lähettämällä se sähköpostitse Työterveyslaitokseen viimeistään 18.9.2024.

  • Lataa oheinen lomake, täytä tiedot ja tallenna se itsellesi. 
  • Kuvaile hakulomakkeessa hyvä käytäntö, miten se on otettu työpaikallanne käytöön ja millaisia tuloksia sen avulla on saatu aikaan. 
  • Lähetä lomake sähköpostin liitteenä osoitteeseen FOP.finland [at] ttl.fi. Kirjoita sähköpostin aihekenttään "Hyvien käytäntöjen kilpailu ja organisaatiosi nimi". 

Lisätietoa kilpailusta ja ohjeita hakulomakkeen täyttämiseen:

FOP.finland [at] ttl.fi (FOP[dot]finland[at]ttl[dot]fi)
Taina.P%C3%A4%C3%A4kk%C3%B6nen [at] ttl.fi (Taina[dot]Paakkonen[at]ttl[dot]fi) 

Eurooppalaiseen kisaan lähetettäväksi valittuihin kilpailijoihin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti marraskuun 2024 alkuun mennessä. 

Lisätiedot

Henkilökuva Taina Pääkkönen

Taina Pääkkönen

vanhempi asiantuntija
Sähköpostiosoite
taina.paakkonen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2616

Euroopan työterveys- ja työturvallisuusvirasto on vuonna 1994 perustettu Euroopan unionin virasto, jonka toimipaikka on Bilbaossa Espanjassa. Työterveyslaitos on EU-OSHAn kansallinen koordinaatiokeskus, joka koordinoi Hyvien käytäntöjen kilpailun esikarsintaa Suomessa.