Milja Koponen

Milja Koposen pyrkimys on parantaa koulutusten ja valmennusten avulla työpaikkojen kemikaaliturvallisuutta ja kemiallisiin altisteisiin liittyvien riskien hallintaa. Tausta työhygieenikkona, tutkijana ja asiantuntijana antaa näkemystä ja vertailupohjaa.
Milja Koponen

Milja Koponen toimii kouluttajana työsuojeluaiheisissa koulutuksissa, kuten Kemikaaliturvallisuus työpaikalla-koulutuksessa. Hän on mukana myös Kemikaalit työssä-verkkovalmennuksessa ja asiakastoteutusten räätälöinneissä. Miljan voi pyytää toki myös omalle työpaikalle kouluttamaan ja sparraamaan. Uusin verkkovalmennus Di-isosyanaattien turvallinen käyttö -verkkovalmennus  liittyy di-isosyanaattien turvallisen käytön varmistamiseen, joka on EU-lainsäädännöllä asetettu pakolliseksi kaikille näitä tuotteita käyttäville.

Kaikissa Milja Koposen koulutuksissa pätee kantava periaate, että vaikka kemikaalien maailmassa on paljon lakeja ja asetuksia ja kemiallisten tekijöiden arviointi koetaan usein työpaikoilla haastavaksi, koulutuksen ei tarvitse olla kuivaa eikä tylsää. Möröstä makupalaksi tässäkin!

 

Haluatko lisätietoa koulutuksistamme?

Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut koulutuksistamme tai suunnittelet koulutuksen toteuttamista työpaikallasi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.