Opi verkossa -verkosto

Kiinnostaako oman osaamisen kehittäminen työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden ajankohtaisista teemoista? Tule mukaan Opi verkossa -verkostoon oppimaan yhdessä. Opi verkossa -webinaareistamme saat ajantasaista tutkimus- ja asiantuntijatietoa sekä käytännön vinkkejä sovellettavaksi omaan työarkeen tai työyhteisöön.

Kuvituskuva: Nainen istuu sohvalla ja hymyilee isosti kuulokkeet korvilla

Opi verkossa -webinaarisarja käsittelee joka kuukausi työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden eri aiheita asiantuntijoidemme johdolla. Tutkitun tiedon lisäksi webinaarissa kerrotaan myös käytännön vinkkejä siitä, miten tietoa voi soveltaa omaan työarkeen. Esittelemme webinaarin aikana teemaan liittyvän verkkovalmennuksemme lyhyesti ja poimimme verkkovalmennuksesta esimerkkejä osaamisen kehittämisen tueksi. 

Lainaus
Tiesithän, että koulutustemme perustana on tutkitut, vaikuttavat ja luotetut sisällöt maan johtavilta työelämän tutkijoilta?

Webinaaritallenteet

Etkö ehtinyt mukaan webinaariin? Voit katsoa menneiden Opi verkossa -webinaariemme tallenteet silloin kun sinulle sopii.

Organisaatioiden välinen virtuaalinen yhteiskehittäminen
Webinaarissa kuullaan tuoreita tutkimustuloksia, sekä tutustutaan Työterveyslaitoksen ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun luomaan uuteen virtuaalisen yhteiskehittämisen malliin. 
Mitä erityispiirteitä virtuaalisten kehittämistapaamisten toteuttamiseen liittyy?, Miten voidaan tukea virtuaalisen yhteiskehittämisen onnistumista? Tilaa tästä maksuton Organisaatioiden välinen virtuaalinen yhteiskehittäminen -webinaarin tallenne.

Di-isosyanaattien turvallista käyttöä koulutuksella
Euroopan Unionin komissio on tehnyt päätöksen, jonka mukaan di-isosyanaatteja työssään käyttävien ja heidän työtään valvovien esihenkilöiden on suoritettava koulutus niiden turvallisesta käytöstä. Webinaarissa tutustutaan di-isosyanaatteihin ja niiden terveyshaittoihin sekä tehdään katsaus turvalliseen työskentelyyn. Tilaa tästä maksuton Di-isosyanaattien turvallista käyttöä koulutuksella -webinaarin tallenne.

Organisaation resilienssin ylläpitäminen jatkuvan muutoksen keskellä
Organisaation resilienssi on työyhteisön kykyä toimia, pitää lupauksensa, kehittyä ja menestyä niin yllättävien kuin ennakoitavienkin muutosten keskellä. Resilienssi on kyky, jota työyhteisö voi kehittää – ja johon tarvitaan koko työyhteisö sitä. Tilaa tästä maksuton Organisaation resilienssin ylläpitäminen jatkuvan muutoksen keskellä -webinaarin tallenne.

Työturvallisuusosaamisen kehittäminen
Webinaarissa pysähdyt pohtimaan työturvallisuusosaamista niin esihenkilöiden, työntekijöiden kuin työsuojeluhenkilöstön näkökulmista. Mihin osaamisen kehittämisen tarpeet pohjaavat ja miten niihin vastataan?  
Tilaa tästä maksuton Työturvallisuusosaamisen kehittäminen - webinaarin tallenne.

Moderni työhyvinvointi ja sen johtaminen
Työhyvinvointi elää työn muutoksen ja murrosten mukana. Mitä kaikkea työhyvinvointi on 2020-luvulla? Mitä kaikkea ajassa kiinni olevan esihenkilön on hyvä tietää työhyvinvoinnista? Entä miten johtajuus ja johtajien työhyvinvointi elävät tässä ajassa? Tilaa tästä maksuton Moderni työhyvinvointi ja sen johtaminen -webinaarin tallenne.

Hyvinvointia ja työn sujumista tukevat sisäympäristötekijät

Hyvä sisäympäristö on tärkeä työntekijöiden hyvinvointiin, työkykyyn ja työn sujuvuuteen vaikuttava tekijä.  Webinaarissa kuulet siitä, miten hyvinvointia voidaan tukea tilojen suunnitteluratkaisuilla ja työympäristömuutoksilla, jotka vähentävät kuormitustekijöitä tai lisäävät voimavaratekijöitä. Tilaa tästä maksuton Hyvinvointia ja työn sujumista tukevat sisäympäristötekijät -webinaarin tallenne.

Taitoa digifasilitointiin

Digifasilitointi on asiantuntijoille ja esihenkilöille tärkeä työelämätaito. Se lisää työskentelyn sujuvuutta, tehokkuutta ja innokasta osallistumista. Lisäksi taitava digifasilitointi varmistaa, että kaikkien osaaminen ja ajatukset saadaan käyttöön. Tilaa tästä maksuton Taitoa Digifasilitointiin -webinaarin tallenne.

Kuormituksen hallinta organisaatiotasolla

Jos aivotyön sujuvoittamisen jättää vain työntekijöiden vastuulle, silloin vaikutetaan lähinnä seurauksiin eikä syihin. Sen takia on tärkeää tarkastella aivotyötä strategisena organisaatiotason kehittämiskohteena. Tilaa tästä maksuton  Kuormituksen hallinta organisaatiotasolla -webinaarin tallenne.

Kysy meiltä lisää

Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut Opi verkossa -webinaareistamme tai suunnittelet asiantuntijawebinaarin toteuttamista työpaikallasi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. 

Henkilökuva Johanna Jalava

Johanna Jalava

tuotepäällikkö
Sähköpostiosoite
johanna.jalava [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2677
Johanna Vattuaho

Johanna Vattuaho

koordinaattori
Sähköpostiosoite
johanna.vattuaho [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2749