Opi verkossa -verkosto

Kiinnostaako oman osaamisen kehittäminen työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden ajankohtaisista teemoista? Tule mukaan Opi verkossa -verkostoon oppimaan yhdessä. Opi verkossa -webinaareistamme saat ajantasaista tutkimus- ja asiantuntijatietoa sekä käytännön vinkkejä sovellettavaksi omaan työarkeen tai työyhteisöön.

Kuvituskuva

Opi verkossa -webinaarisarja käsittelee joka kuukausi työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden eri aiheita asiantuntijoidemme johdolla. Tutkitun tiedon lisäksi webinaarissa kerrotaan myös käytännön vinkkejä siitä, miten tietoa voi soveltaa omaan työarkeen. Esittelemme webinaarin aikana myös teemaan liittyvän verkkovalmennuksen lyhyesti ja poimimme esimerkkejä oppimisen tueksi. 

Tiesithän, että koulutustemme perustana on tutkitut, vaikuttavat ja luotetut sisällöt maan johtavilta työelämän tutkijoilta?

Webinaaritallenteet

Etkö ehtinyt mukaan webinaariin? Voit katsoa menneiden Opi verkossa -webinaariemme tallenteet silloin kun sinulle sopii.

Miten rakentaa vastuullista yhteistyökäyttäytymistä ja psykologista turvallisuutta?

Miten rakentaa vastuullista yhteistyökäyttäytymistä ja psykologista turvallisuutta työyhteisön toiminnan ja johtamisen taitoina? Entä millaisin keinoin epäasialliseen kohteluun työssä voi puuttua?
Tilaa tästä maksuton Miten rakentaa vastuullista yhteistyökäyttäytymistä ja psykologista turvallisuutta -webinaarin tallenne.

Osaamisen kehittäminen osaksi arjen työtä

Mitä oppiminen oikeastaan on ja millaisissa tilanteissa sitä syntyy? Miten voimme tukea oppimista nykyaikaisen teknologian avulla? Miten voimme nivoa osaamisen kehittämisen osaksi arjen työtä?
Tilaa tästä maksuton Osaamisen kehittäminen osaksi arjen työtä -webinaarin tallenne.

Tunteet ja työhyvinvointi

Miten omia tuntemuksia voi hyödyntää arjessa? Tunteet eivät ole irrallisia työstä. Mutta mikä on tunteiden ja työhyvinvoinnin yhteys, ja miten tunteet voi valjastaa voimaksi työn arjessa? 
Tilaa tästä maksuton Tunteet ja työhyvinvointi -webinaarin tallenne.

Ajanhallinta asiantuntijatyössä - työyhteisön taitona

Miten ajanhallintaa voidaan kehittää ja millainen on työyhteisön merkitys asiantuntijatyön ajanhallinnassa? Webinaarissa kuulet tutkimukseen perustuvista ja toimiviksi testatuista ajanhallinnan ratkaisuista sekä työpaikan roolista ajankäytön ongelmien ratkaisuissa.
Tilaa tästä maksuton Ajanhallinta asiantuntijatyössä -webinaarin tallenne.

Työturvallisuuden johtaminen 

Kenen vastuulla työturvallisuuden johtaminen on? Miten turvallisuudesta huolehditaan työyhteisön arjessa? Entä mitä velvoitteita lainsäädäntö asettaa työpaikoille?
Tilaa tästä maksuton Työturvallisuuden johtaminen -webinaarin tallenne.

Väkivallan uhan hallinta

Haluatko ymmärtää paremmin, millaisia keinoja työpaikoilla on ennakoida ja hallita väkivallan uhkaa työssä? 
Tilaa tästä maksuton Väkivallan uhan hallinta - webinaarin tallenne.

 

Kysy meiltä lisää

Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut Opi verkossa -webinaareistamme tai suunnittelet asiantuntijawebinaarin toteuttamista työpaikallasi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. 

Johanna Jalava

Johanna Jalava

Job title
tuotepäällikkö
Sähköpostiosoite
johanna.jalava [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2677
Johanna Vattuaho

Johanna Vattuaho

Job title
koulutuskoordinaattori
Sähköpostiosoite
johanna.vattuaho [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2749