Opi verkossa -verkosto

Kiinnostaako oman osaamisen kehittäminen työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden ajankohtaisista teemoista? Tule mukaan Opi verkossa -verkostoon oppimaan yhdessä. Opi verkossa -webinaareistamme saat ajantasaista tutkimus- ja asiantuntijatietoa sekä käytännön vinkkejä sovellettavaksi omaan työarkeen tai työyhteisöön.

Kuvituskuva: Nainen istuu sohvalla ja hymyilee isosti kuulokkeet korvilla

Opi verkossa -webinaarisarja käsittelee joka kuukausi työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden eri aiheita asiantuntijoidemme johdolla. Tutkitun tiedon lisäksi webinaarissa kerrotaan myös käytännön vinkkejä siitä, miten tietoa voi soveltaa omaan työarkeen. Esittelemme webinaarin aikana teemaan liittyvän verkkovalmennuksemme lyhyesti ja poimimme verkkovalmennuksesta esimerkkejä osaamisen kehittämisen tueksi. 

Lainaus
Tiesithän, että koulutustemme perustana on tutkitut, vaikuttavat ja luotetut sisällöt maan johtavilta työelämän tutkijoilta?

Webinaaritallenteet

Etkö ehtinyt mukaan webinaariin? Voit katsoa menneiden Opi verkossa -webinaariemme tallenteet silloin kun sinulle sopii.

Kuormituksen hallinta sote-alalla
Sosiaali- ja terveysalalla työ on usein fyysisesti ja kognitiivisesti kuormittavaa. Tässä webinaarissa tutustut tyypillisiin kuormitustekijöihin ja saat vinkkejä kuormituksen hallintaan. Tilaa tästä maksuton Kuormituksen hallinta sote-alalla webinaarin tallenne

Ajanhallinta hybridityössä

Ajanhallinta on keskeinen taito asiantuntijatyössä – niin yksilölle kuin koko työyhteisölle. Tässä webinaarissa pureudutaan tyypillisimpiin ajankäytön haasteisiin asiantuntijatyössä, jota tehdään enenevästi sekä etänä että läsnä. Tilaa tästä maksuton Ajanhallinta hybridityössä -webinaarin tallenne.

Avaimet hyvään palautumiseen

Tietotyö kuormittaa ennen kaikkea aivoja ja mieltä – mielen työkyky on keskeistä sekä työssä suoriutumisen että työhyvinvoinnin kannalta. Millaisin keinoin voidaan innostaa koko työpaikkaa ottamaan työhyvinvointi ja palautuminen yhteiseksi asiaksi? Tilaa tästä maksuton Avaimet hyvään palautumiseen -webinaarin tallenne.

Aivotyön johtaminen

Webinaarissa käsitellään aivotyötä johtamisen näkökulmasta. Aiheena on muun muassa esihenkilö kognitiivisen hyvinvoinnin edistäjänä ja esihenkilötyön kuormitustekijät. Saat keinoja oman kuormituksen hallintaan ja työyhteisön aivotyön kehittämiseen. Tilaa tästä maksuton Aivotyön johtaminen -webinaarin tallenne.

Resilienssi ja varautuminen organisaatiossa

Kaipaatko uusia näkökulmia siihen, miten työyhteisön ja organisaation hyvinvointia ja toimintakykyä ylläpidetään jatkuvien muutosten ja uhkien keskellä? Webinaarissa esitellään toimintamalleja ja työkaluja, jotka vahvistavat työyhteisöjen muutoksen- ja kriisinkestävyyttä. Tilaa tästä maksuton Resilienssi ja varautuminen organisaatiossa -webinaarin tallenne.

Syöpävaaralliset aineet ja kemikaaliturvallisuus

Webinaarin aiheena on kemikaaliturvallisuus työpaikalla. 
Webinaarissa pysähdytään pohtimaan, miten syöpävaarallisiin aineisiin pitäisi suhtautua työpaikalla ja mitä asioita niiden hallintaan kuuluu mm. lainsäädännön edellyttämänä. Tilaa tästä maksuton Syöpävaaralliset aineet ja kemikaaliturvallisuus -webinaarin tallenne.

Terveydellisen merkityksen ja työkykyvaikutusten arviointi

Webinaarissa pysähdyt pohtimaan työterveyshuollon asiantuntijuuden kehittämistä. Esittelemme näkökulmia mm. työterveystiimityön ja työterveysyhteistyön kehittämiseen sekä työpaikkaselvityksen laadun parantamiseen.  
Tilaa tästä maksuton Terveydellisen merkityksen ja työkykyvaikutusten arviointi - webinaarin tallenne.

Työhyvinvointia ja tulosta – palveleva johtaminen onnistumisen avaimena

Kaipaatko konkreettisia ideoita onnistuneeseen esihenkilötyöhön ja työpaikan toimivaan vuorovaikutukseen? Webinaarissa tutustutaan palvelevan ja valmentavan johtamisen periaatteisiin. Lisäksi käymme läpi konkreettisia vinkkejä muun muassa itseohjautuvuuden kasvattamiseen ja palautetaitoihin. Tilaa tästä maksuton Työhyvinvointia ja tulosta – palveleva johtaminen onnistumisen avaimena -webinaarin tallenne.

Kysy meiltä lisää

Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut Opi verkossa -webinaareistamme tai suunnittelet asiantuntijawebinaarin toteuttamista työpaikallasi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. 

Johanna Jalava

Johanna Jalava

tuotepäällikkö
Sähköpostiosoite
johanna.jalava [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2677
Johanna Vattuaho

Johanna Vattuaho

koordinaattori
Sähköpostiosoite
johanna.vattuaho [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2749