Verkkovalmennukset

Miten varmistat, että työntekijäsi voivat hyvin ja työnne on tuottavaa? Kaipaatko uusia eväitä johtamistyöhön? Onko teillä tarvetta parantaa työympäristön turvallisuutta? Etsitkö konsteja aivotyön sujuvoittamiseen? Ota verkkovalmennukset avuksi työelämän haasteisiin! Kattavasta verkkovalmennustarjonnastamme löydät osaamisen kehittämisen ratkaisut työyhteisöille niin työhyvinvoinnin, työturvallisuuden kuin esihenkilötyön teemoista.
-

Yhdessä oppiminen tuo nopeita tuloksia

Verkkovalmennuksen avulla päivität ja kehität työyhteisösi tai osaamista teille sopivalla aikataululla. Tarjoamme verkkovalmennuskokonaisuuksia, jotka ovat joustavasti saatavilla, nopeasti ja vaivattomasti hyödynnettävissä ja helposti sovellettavissa omaan työhön. Monipuolisesta valikoimastamme löydät ratkaisut perehdytysvalmennuksista pitkäkestoisemman muutosprosessin tukeen. Jokaiseen verkkovalmennukseen voi osallistua myös yksittäisenä henkilönä.

Miksi valita Työterveyslaitoksen verkkovalmennus?

  1. Valmentajamme kulkee oppimismatkan kanssanne.
  2. Vaikuttavimmat oppimistulokset syntyvät yhdessä oppien ja keskustellen.
  3. Tutkittuun tietoon perustuvien valmennusten opit ovat helposti ja nopeasti sovellettavissa omaan työhön – organisaatiosi saa nopeasti hyödynnettäviä ja toimivia työkaluja työelämässä askarruttaviin asioihin.
  4. Verkkovalmennuskokonaisuudet ovat joustavasti saatavilla, joten niiden avulla voi kehittää osaamista itselle sopivassa hetkessä.
  5. Räätälöitävyys takaa juuri teidän tarpeeseenne istuvan valmennuksen. Verkkovalmennuskokonaisuutta voidaan täydentää esimerkiksi työpajoilla, ja valmennussisällöt voidaan tuoda myös organisaation omaan oppimisalustaan.

Verkkovalmennukset: Työhyvinvointi

Verkkovalmennukset: Työturvallisuus

Kysy meiltä lisää

Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut verkkovalmennuksistamme tai suunnittelet valmennuksen järjestämistä työpaikallasi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.  

Henkilökuva Johanna Jalava

Johanna Jalava

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite
johanna.jalava [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2677
Riikka Pajala

Riikka Pajala

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite
riikka.pajala [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2080