Verkkovalmennukset

Kattavasta verkkovalmennustarjonnastamme löydät osaamisen kehittämisen ratkaisut niin työhyvinvoinnin, työturvallisuuden kuin esihenkilötyön teemoista. Verkkovalmennuksemme mahdollistavat osaamisen kehittämisen ja uudistamisen joustavasti osana työtä, opittua nopeasti soveltaen. Tutustu vaikuttaviin ja monipuolisiin verkkovalmennuksiimme ja aloita opiskelu vaikka heti!
Kuvituskuva

Verkkovalmennuksen avulla päivität ja kehität osaamista itsellesi sopivassa hetkessä. Tarjoamme verkkovalmennuskokonaisuuksia, jotka ovat joustavasti saatavilla, nopeasti ja vaivattomasti hyödynnettävissä ja helposti sovellettavissa omaan työhön. Verkkovalmennukseen voi osallistua yksittäisenä henkilönä, tiiminä tai vaikka koko työyhteisön kanssa. Opiskele silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Valmennuksemme perustuvat tutkittuun tietoon ja ovat käytännönläheisiä, tuoden oppeja tutkimuksesta työelämään.

Verkkovalmennus voidaan toteuttaa valmentajan tukemana tai itsenäisesti opiskellen. Vaikuttavimmat oppimistulokset syntyvät, kun työyhteisö kehittää osaamistaan yhdessä ja parantaa samalla työkäytäntöjään. Monipuolisesta valikoimastamme löydät ratkaisut perehdytysvalmennuksista pitkäkestoisemman muutosprosessin tukeen. 

Verkkovalmennuskokonaisuutta voidaan täydentää monipuolisilla lisäpalveluillamme, esimerkiksi webinaareilla tai räätälöidä tarpeenne mukaan.

Verkkovalmennukset: Työhyvinvointi

Verkkovalmennukset: työturvallisuus

Kysy meiltä lisää

Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut verkkovalmennuksistamme tai suunnittelet valmennuksen järjestämistä työpaikallasi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.  

Henkilökuva Johanna Jalava

Johanna Jalava

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite
johanna.jalava [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2677
Riikka Pajala

Riikka Pajala

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite
riikka.pajala [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2080
Miia Vahlsten

Miia Vahlsten

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite
miia.vahlsten [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2373