Verkkovalmennukset

Pohditko tiimisi työhyvinvointia tai työn tuottavuutta? Kaipaatko uusia eväitä johtamistyöhön? Onko teillä tarvetta parantaa työympäristön turvallisuutta? Ota verkkovalmennukset avuksi työelämän haasteisiin.
kuvituskuva

Hyödynnä suosikkivalmennusten kesäetu

Varmista tehokas startti syksyyn! Tilaa nyt verkkovalmennus vähintään kymmenen henkilön ryhmälle, niin saatte huippuvalmentajamme vetämän aloituswebinaarin maksutta (lisäpalvelun arvo on 500 € + alv). Tutustu alla suosikkivalmennuksiimme ja pyydä tarjous ryhmähintaan!

Kampanja on voimassa 6.6.–31.8.2024 ja koskee vain uusia, vähintään 10 henkilön itseopiskeltavien verkkovalmennusten ryhmätilauksia. Aloituswebinaarin jälkeen opiskeluaikaa on kaksi kuukautta.

Työterveyslaitoksen verkkovalmennus on paljon enemmän kuin opiskelua verkossa

Verkko-opiskelun ei tarvitse olla yksinäistä puurtamista oppimisympäristössä. Työterveyslaitoksen verkkovalmennukset on suunniteltu erityisesti ryhmien ja yhdessä oppimisen tueksi. Voit rakentaa verkkovalmennuksista ja lisäpalveluista juuri teidän työyhteisöllenne sopivan paketin, jonka avulla pääsette yhdessä ratkomaan teitä askarruttavia työelämän haasteita.

Monipuolisesta valikoimastamme löydät ratkaisut perehdytysvalmennuksista pitkäkestoisemman muutosprosessin tukeen. Jokaiseen verkkovalmennukseen voi osallistua myös yksittäisenä henkilönä.

Yhdessä oppiminen tuo nopeita tuloksia

Viisi hyvää syytä ryhmävalmennuksen valintaan:

  1. Kun perehdytte aiheeseen yhdessä, opiskelun aikana käydyt keskustelut tuovat uusia oivalluksia ja oppimistulokset vaikuttavat aidosti työyhteisöön.
  2. Tutkittuun tietoon perustuvien opintokokonaisuuksien käytännönläheiset opit siirtyvät helposti ja nopeasti avuksi omaan työhön.
  3. Verkkovalmennus ei ole sidottu tiettyyn aikaan ja paikkaan, joten se sopii mainiosti myös hybridityötä eri paikoissa tekeville tiimeille.
  4. Räätälöitävyys takaa juuri teidän tarpeeseenne istuvan valmennuksen. Verkkovalmennusta voi täydentää esimerkiksi työpajoilla ja asiantuntijoidemme luennoilla. Valmennussisällöt voidaan tuoda myös organisaation omaan oppimisalustaan.
  5. Kokenut ja innostava valmentajamme voi kulkea osan matkaa tai vaikka koko oppimismatkan kanssanne. 

Esihenkilötyön verkkovalmennukset

Esihenkilötyöllä on merkittävä vaikutus koko työyhteisön hyvinvointiin. Verkkovalmennuksemme tarjoavat esihenkilöille työkaluja sekä oman työn kehittämiseen ja jaksamiseen, sekä tiimin tai koko työyhteisön toimivuuden parantamiseen.

Työhyvinvoinnin verkkovalmennukset

Hyvinvoiva työyhteisö on avain organisaation menestykseen. Koko työyhteisölle sopivat työhyvinvoinnin haasteita taklaavat verkkovalmennuksemme kattavat monia ajankohtaisia aiheita hybridityöstä ajanhallintaan ja palautumiseen.

Työturvallisuuden verkkovalmennukset

Turvallinen ja terveellinen työpaikka on jokaisen työntekijän oikeus. Työturvallisuuden verkkovalmennukset ovat helppo ja tehokas tapa perehdyttää sekä uudet että kokeneemmat työntekijät turvallisiin toimintatapoihin työpaikan arjessa.

Kysy meiltä lisää

Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut verkkovalmennuksistamme tai suunnittelet valmennuksen järjestämistä työpaikallasi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.  

Henkilökuva Johanna Jalava

Johanna Jalava

tuotepäällikkö
Sähköpostiosoite
johanna.jalava [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2677
Riikka Pajala

Riikka Pajala

tuotepäällikkö
Sähköpostiosoite
riikka.pajala [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2080