Kouluttajiamme

Kouluttajamme ovat työhyvinvoinnin, työturvallisuuden ja työterveyden kokeneita asiantuntijoita. Tämän lisäksi he ovat oppimisen ammattilaisia. Heillä on ymmärrystä siitä, miten koulutetaan vaikuttavasti ja tarvelähtöisesti.
Kuvituskuva

Valitse sinulle sopiva toteutustapa

Koulutuksemme ovat joustavasti saatavilla sekä nopeasti ja vaivattomasti hyödynnettävissä, olipa kyseessä sitten lähitoteutus tai verkossa toteutettava kokonaisuus. Hybriditoteutuksessa voit valita, osallistutko koulutukseen verkon välityksellä vai paikan päällä. Kokeneilta kouluttajiltamme onnistuvat erilaiset tilauskoulutukset, asiantuntijaluennot, työpajat ja verkkototeutukset. Tarjoamamme koulutukset voivat myös olla monimuotoisia, yhdistelmiä erilaisista koulutustavoista.  

Lainaus
Tiesitkö, että verkkovalmennuksiamme voit opiskella joko itsenäisesti tai asiantuntevan valmentajamme tuella?

Kouluttajiemme osaaminen on vahvasti läsnä myös verkkovalmennuksissamme, sillä he ovat olleet tiiviisti mukana työstämässä verkkovalmennuksien sisältöjä. Kouluttajiemme kanssa perehdyt verkkovalmennusten teemoihin syvemmin ja saat vinkkejä, käytännön ohjeita sekä uusia näkökulmia opiskeluun, kun toimintatapoja kehitetään yhdessä. 

Kouluttajamme kertovat

Tutustu alla muutamiin työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden kouluttajiimme sekä siihen, mitä he haluavat nostaa esiin koulutuksiimme liittyen. Miten saada paras mahdollinen irti koulutuksesta? Mitkä asiat ovat tärkeitä ja oleellisia onnistuneen koulutuksen toteutuksessa?