Medialle

Suomalaisten työhyvinvointi, työterveys ja työturvallisuus ovat Työterveyslaitoksen erityisosaamista, josta julkaisemme viikoittain tutkittua tietoa. Asiantuntijamme tuntevat työelämän tulevaisuuden kysymykset ja parhaat käytännöt. Löydät sivulta mediakalenterin, kaikki julkaistut tiedotteet ja yhteystietomme.
kuvituskuva: asiantuntija haastattelussa etäyhteydellä

Etsitkö haastateltavaa? Työhyvinvoinnin asiantuntijoiden yhteystiedot

Työterveyslaitoksen tutkijat, lääkärit, psykologit, työyhteisöjen kouluttajat ja muut työelämän asiantuntijat antavat mielellään haastatteluja toimittajille. Kiireellisissä tilanteissa suosittelemme lähettämään tekstiviestin, jos tavoittelemasi henkilö ei vastaa puhelimeen. Jos et löydä listalta sopivaa asiantuntijaa juttuusi, ota yhteyttä mediaviestinnän tiimiimme (yhteystiedot alla).

Asiantuntijoiden kuvat löydät aineistopankista. 

Etkö löydä listalta sopivaa asiantuntijaa haastateltavaksi? Ota haastattelupyynnöissä suoraan yhteyttä mediaviestinnän tiimiimme!

Päivi Lehtomurto

Päivi Lehtomurto

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
paivi.lehtomurto [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3206
Juha Hietanen

Juha Hietanen

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
juha.hietanen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3204
Kristiina Kulha

Kristiina Kulha

vanhempi asiantuntija
Sähköpostiosoite
kristiina.kulha [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2551

Muissa viestintäasioissa auttaa [email protected].

Mediakalenteri

Kokoamme kalenteriin kuukauden tärkeimmät ulostulot. Mediakalenteria päivitetään tarpeen tullen. Muutokset ovat mahdollisia.

Marraskuu 2023

ke 9.11. Hammaslääkäritutkimuksen tulokset (verkkouutinen). 

to 16.11. Työelämätieto-palvelussa julkaistaan uusi kattava näkymä eli mielenterveysikkuna, joko kokoaa aiemmin julkaistua mielenterveysdataa (tiedote).

aikataulu tarkentuu:

Tulokset tutkimushankkeesta Osaava ja uudistuva -työura (tiedote).

Embargot

Journalistin ohjeisiin sitoutuneet toimittajat voivat saada tuleviin julkistuksiin liittyviä materiaaleja ennakkoon embargolla. Materiaaleja voi pyytää mediaviestinnän yhteyshenkilöiltä (yhteystiedot yläpuolella).