Töissä Työterveyslaitoksessa

Tarjoamme eri alojen asiantuntijoille mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä kehittyvässä ja monitieteisessä asiantuntijaorganisaatiossa. Meillä pääset työskentelemään vaihtelevien tehtävien ja projektien parissa osaamistasi jakaen.
Main Media
Neljä henkilöä keskustelee kahvipöydän äärellä.

Tule meille töihin

Yli 500 työntekijän joukossamme työskentelee muun muassa tutkijoita, hoitajia, lääkäreitä, laborantteja sekä eri alojen (kuten IT, koulutus, HR ja viestintä) asiantuntijoita. Oman osaamisen kehittäminen ja työn sisältöön vaikuttaminen ovat luonnollinen osa jokaisen tehtävänkuvaa.

Päätoimipisteemme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä. Myös muut toimipisteemme Helsingin Pitäjänmäellä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa ovat helposti saavutettavissa sekä julkisilla kulkuvälineillä että autolla.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

Työterveyslaitoksessa työntekijöiden tasapuolinen kohtelu huomioidaan aktiivisesti arjessa. Tasa-arvoisessa ja yhdenvertaisessa työelämässä kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet osallistua sukupuolesta, iästä, kansalaisuudesta tai muusta henkilöön liittyvästä syystä riippumatta. 

Henkilötietojen käsittely

Käsittelemme työnhakijoiden henkilötietoja luottamuksellisesti.

Lisätiedot

Heidi Laaksonen

Heidi Laaksonen

Job title
koordinaattori
Sähköpostiosoite
Puhelin
+358 30 474 3165