Töissä Työterveyslaitoksessa

Tarjoamme eri alojen asiantuntijoille mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä kehittyvässä ja monitieteisessä asiantuntijaorganisaatiossamme. Meillä pääset työskentelemään vaihtelevien työtehtävien ja projektien parissa osaamistasi jakaen.
Neljä henkilöä keskustelee kahvipöydän äärellä.

Avoimet työpaikat

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Missiomme on Hyvinvointia työstä, koska terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä, turvallisia työympäristöjä ja tuemme työntekijöiden työkykyä.

Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt ja muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.  Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on noin 530. Työterveyslaitos edistää työnantajana tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta.

Tule meille töihin

Yli 500 työntekijän joukossamme työskentelee muun muassa tutkijoita, hoitajia, lääkäreitä, laborantteja sekä eri alojen (kuten IT, koulutus, HR ja viestintä) asiantuntijoita. Oman osaamisen kehittäminen ja työn sisältöön vaikuttaminen ovat luonnollinen osa jokaisen tehtävänkuvaa.

Päätoimipisteemme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä. Myös muut toimipisteemme Helsingin Pitäjänmäellä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa ovat helposti saavutettavissa sekä julkisilla kulkuvälineillä että autolla.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

Työterveyslaitoksessa työntekijöiden tasapuolinen kohtelu huomioidaan aktiivisesti arjessa. Tasa-arvoisessa ja yhdenvertaisessa työelämässä kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet osallistua sukupuolesta, iästä, kansalaisuudesta tai muusta henkilöön liittyvästä syystä riippumatta. 

Toiminnallisen tasa-arvosuunnitelman tavoitteena on edistää sukupuolten tasa-arvoa viranomaisen tai muun organisaation toiminnassa ja palveluissa. 

Tasa-arvosuunnitelmiimme on kirjattu tahtotila sekä konkreettiset tavoitteet ja toimet tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi.

Henkilötietojen käsittely

Käsittelemme työnhakijoiden henkilötietoja luottamuksellisesti.

Lisätiedot

Helmi Räsänen

koordinaattori
Sähköpostiosoite
helmi.rasanen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3589