Tilauskoulutukset

Tarjoamme organisaatioille työyhteisön tarpeisiin räätälöityjä valmennuksia ja asiantuntijaluentoja lähitoteutuksina ja verkkovälitteisesti. Kehitä työyhteisönne osaamista asiantuntijamme tuella.
Kuvituskuva

Asiantuntijamme käytössänne tilauskoulutuksessa

Työterveyslaitoksen asiantuntijat auttavat organisaatioita työhyvinvoinnin, työturvallisuuden ja työsuojelun sekä työterveyden aiheissa aina organisaation oman koulutustarpeen mukaan. Olemme kokenut ja luotettava kumppani, ja olemme auttaneet osaamisen kehittämisessä erilaisia organisaatioita, esihenkilöitä ja työyhteisöjä ympäri Suomen.
 
Tilauskoulutuksena meiltä voi tilata esimerkiksi perinteisen luentomuotoisen lähikoulutuksen tai webinaarin. Koulutus voidaan toteuttaa myös verkossa valmentajan tukemana tai itsenäisesti opiskeltavan verkkokoulutuksen muodossa. Tilauskoulutukseen on mahdollista yhdistää sopivia oppimista tukevia webinaareja tai työpajoja. Tilauskoulutus tuotetaan aina asiakkaiden tarpeiden mukaan.  

Lainaus
Autamme erilaisia organisaatioita, esihenkilöitä ja työyhteisöjä osaamisen kehittämisessä.

Räätälöity koulutus organisaationne tarpeet huomioiden

Organisaatiokohtainen koulutus mahdollistaa suuremmankin ryhmän osallistumisen koulutukseen samanaikaisesti. Vaihtoehtoisesti meiltä voi myös tilata pienemmälle ryhmälle suunnatun, teidän ryhmänne tarpeita parhaiten tukevan tilaisuuden, jossa on mahdollista pohtia teille ajankohtaisia aiheita ja löytää ratkaisuja yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.  
 
Kouluttajamme ovat alansa kokeneita ammattilaisia ja hyödynnämme koulutuksissa hyväksi todettuja oppimismenetelmiä ja erilaisia verkko-oppimisympäristöjä. Tutustu asiakastarinoista asiakasorganisaatioidemme suosituksiin ja kokemuksiin tilauskoulutuksistamme. 
 
Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä, miten voisimme olla avuksi teidän organisaationne osaamisen kehittämisen tarpeissa!