Tilauskoulutukset

Kehitä työyhteisönne osaamista asiantuntijamme tuella. Tarjoamme organisaatioille työyhteisön tarpeisiin räätälöityjä valmennuksia ja asiantuntijaluentoja niin lähitoteutuksina kuin verkkovälitteisesti.
Kuvituskuva

Asiantuntijamme käytössänne tilauskoulutuksessa

Tilauskoulutus tuotetaan aina tarpeidenne mukaan. Asiantuntijamme auttavat teitä työhyvinvoinnin, työturvallisuuden ja työsuojelun sekä työterveyden aiheissa aina organisaation oman koulutustarpeen mukaan. Olemme kokenut ja luotettava kumppani. Olemme auttaneet erilaisia organisaatioita, esihenkilöitä ja työyhteisöjä osaamisen kehittämisessä ympäri Suomen.

 

Voitte tilata meiltä tilauskoulutuksena esimerkiksi perinteisen luentomuotoisen lähikoulutuksen, työpajan tai webinaarin. Koulutus voidaan toteuttaa myös verkossa valmentajan tukemana tai itsenäisesti opiskeltavan verkkokoulutuksen muodossa. Tilauskoulutukseen on mahdollista täydentää sopivin oppimista tukevin webinaarein tai työpajoin. Tarpeenne mukaan.

Räätälöity koulutus organisaationne tarpeet huomioiden

Organisaatiokohtainen koulutus mahdollistaa suuremmankin ryhmän osallistumisen koulutukseen samanaikaisesti. Vaihtoehtoisesti voitte tilata myös pienemmälle ryhmälle suunnatun, tiiminne tarpeita parhaiten tukevan tilaisuuden. Näin voitte pohtia ratkaisuja juuri teille ajankohtaisiin aiheisiin asiantuntijamme kanssa.  

 

Kouluttajamme ovat alansa kokeneita ammattilaisia. Hyödynnämme koulutuksissa hyväksi todettuja oppimismenetelmiä ja erilaisia verkko-oppimisympäristöjä. Tutustu asiakastarinoista asiakasorganisaatioidemme suosituksiin ja kokemuksiin tilauskoulutuksistamme. 

 

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä, miten voimme olla avuksi teidän organisaationne osaamisen kehittämisen tarpeissa! 

Kouluttajamme esittäytyvät