-
Palvelu

Laatutyökalut työterveyshuollon laadun arviointiin

Laadun avaimet -tuoteperheen kyselyillä avaat tietoon perustuvan näkymän työterveysyksikkösi laatuun. Voit tarkastella asiakkaiden tyytyväisyyttä, työterveysyhteistyötä tai sisäisiä prosesseja. Voit myös vertailla omia tuloksia muihin työterveyshuollon palveluntuottajiin.

Tieto luo perustan toiminnan laadun ja yhteistyön kehittämiseen. Arviointityökalut auttavat sinua tuottamaan ajantasaista tietoa myös lain edellyttämään laatujärjestelmään.
Kysy lisää tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, niin jutellaan!

Kun haluat parantaa laatua tai vaikuttavuutta, työkalut paljastavat kehittämisen kohteet

Työterveyshuollon asiakastyytyväisyys- ja itsearviointityökaluista saat joustavan ja ketterän tuen työterveystoiminnan kehittämiseen. Laatutyökaluilla

  • pääsette arvioimaan vastaako työterveyshuoltonne tarjoamat palvelut asiakkaidenne tarpeita ja odotuksia
  • saatte tukea yhteistyön ja kumppanuuden edistämiseen
  • saatte arvokasta tietoa entistä asiakaslähtöisempien palveluprosessien kehittämiseksi
  • voitte tarkastella toimintanne laatua suhteessa muihin työterveyshuollon toimijoihin valtakunnallisen vertailuaineiston avulla.
Lainaus
 Työterveysyhteistyön tarkastelu ja asiakasymmärryksen lisääminen ovat olennaisia osia niin toiminnan kehittämisessä kuin työhyvinvoinnin ja työkyvyn edistämisessäkin. 

Laadun avaimet ovat helppokäyttöisiä sähköisiä työkaluja

Yritysavain

Yritysavaimen avulla pääset pureutumaan yritysasiakkaidenne työterveysyhteistyön laatuun sekä palveluiden toimivuuteen ja yhteistyön sujuvuuteen.

Asiakasavain

Asiakasavaimen avulla kartoitatte työterveyshuollon palveluita käyttävien henkilöasiakkaiden odotuksia ja asiakastyytyväisyyttä.

Laatuavain-itsearviointityökalu

Laatuavaimella arvioit oman työterveysorganisaatiosi toiminnan laatua, tuloksellisuutta ja sisäisiä prosesseja. Avaimen avulla tunnistat kehittämisen kohteet entistä asiakaslähtöisempien palveluprosessien rakentamiseksi.  

Valtakunnallinen vertailuaineisto

Vertailuaineiston avulla voit tarkastella toimintaanne ja asiakastyytyväisyyttä myös suhteessa muihin työterveyshuollon toimijoihin niin valtakunnallisesti kuin alueellisestikin.

Asiakkaamme kertovat

Lainaus
Tuloksista sai hyvän kuvan siitä, missä on onnistuttu ja missä on kehittämistä. On erittäin hyvä, että tuloksia voi myös verrata laajaan vertailuaineistoon.
Kirjoittaja
Maarit Leskinen, Savonlinnan Seudun Työterveys ry
Lainaus
Kokemukset Laatuavaimesta ja Yritysavaimesta ovat hyviä. Toteutus on suhteellisen mutkatonta. On hyvä, kun tilannetta voidaan seurata reaaliajassa.
Kirjoittaja
Päivi Andelin-Patja, Työterveys Wellamo Oy

Ota yhteyttä, niin kerron lisää!