Pötki pitkälle – Keinoja työn kuormitustekijöiden hallintaan sosiaali- ja terveysalan yrittäjille ja työntekijöille

Työssä syntyy aina kuormitusta. Kohtuullisesta kuormituksesta ei ole terveydelle haittaa, jos siitä on mahdollista myös palautua päivittäin. Pötki pitkälle! -suosituksiin olemme koonneet kattavan keinovalikoiman niin fyysisten, kognitiivisten kuin psykososiaalistenkin kuormitustekijöiden hallintaan etenkin sosiaali- ja terveysalalla.
-
-

Pötki pitkälle -suositukset

Sosiaali- ja terveysalalla työ kuormittaa usein monella eri osa-alueella: kroppa on kovilla, mielessä miljoona asiaa ja tunteetkin vielä työssä. Yrittäjyydessä kuormittavuutta lisää vielä muun muassa taloudellinen vastuu.

Työn kuormitustekijöiden hallintaan on olemassa keinoja. Ne ovat sitä vaikuttavampia, mitä aikaisemmassa vaiheessa otat ne käyttöön.

Pötki pitkälle! -suosituksiin olemme koonneet sinulle asiantuntijatietoon ja hyviin käytännön ratkaisuihin perustuvan kattavan tietopaketin, jonka avulla voit lähteä hallitsemaan ja hillitsemään omaa kuormitustasi.

Pötki pitkälle -suositukset on laadittu Työkykyä sosiaali- ja terveysalan yrittäjän arkeen -hankkeessa ja suositusten kehittämiseen ovat osallistuneet hankkeessa mukana olleet sosiaali- ja terveysalan yrittäjät ja eri yhteistyötahot. Suositukset täydentävät aiemmin laadittuja Mars matkalle! Terveyttä työpaikoille -suosituksia.

Katso myös webinaari

Pötki pitkälle -suosituksien tiimoilta järjestettiin 20.4.2021 webinaari, johon kannatta siihenkin tutustua. Webinaarin kesto on noin 50 minuuttia. Voit myös katsoa koosteen webinaarin diaesityksistä.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Eveliina Korkiakangas

erikoistutkija

Sähköpostiosoite
eveliina.korkiakangas [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 6014
Erja Sormunen

Erja Sormunen

erikoistutkija
Sähköpostiosoite
erja.sormunen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 6016