Mars matkalle! Terveyttä työpaikoille -suositukset

Terveyden edistäminen työpaikoilla edistää työkykyä. Tavoitteemme on, että jokaisella suomalaisella työpaikalla suunnitellaan ja toteutetaan terveyttä edistäviä toimia ihan joka päivä. Mars matkalle! Terveyttä työpaikoille -suositukset perustuvat laajaan asiantuntijatietoon sekä kartoittaviin tieteellisiin tutkimuskatsauksiin työpaikkojen vaikuttavista keinoista edistää terveyttä ja työkykyä.
kuvituskuva

Terveyden edistämisen lähtökohtana työpaikoilla ovat ammatin vaatimukset ja vaikutukset, jolloin itsestä huolehtiminen on osa ammattitaitoa. Mars matkalle! – Terveyttä työpaikoille -suosituksissa terveydellä tarkoitetaan kokonaisvaltaista terveyttä eli fyysisen, psyykkisen, kognitiivisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin ja terveyden kokonaisuutta.

Suositukset terveyden edistämiseen työpaikoilla

Mars matkalle! Terveyden edistämisen suunnitelma

Terveyttä, työkykyä ja työhyvinvointia yrittäjälle

Suositukset on toteutettu yhteistyössä laajan työelämävaikuttajien ryhmän kanssa.

Mars matkalle! Terveyttä työpaikoille -suositukset terveyden edistämiseen työpaikoilla on tuotettu Näyttöön perustuvaa terveyden edistämistä työpaikoilla (Promo@Work) -konsortiohankkeessa. Hanke saa rahoituksen strategisen tutkimuksen neuvostolta (STN), joka toimii Suomen Akatemian yhteydessä.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Jaana Laitinen

Jaana Laitinen

tutkimusprofessori
Sähköpostiosoite
jaana.laitinen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 6006