Työpaikka

Tutkija, genotoksikologia

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on "Hyvinvointia työstä", sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Työsuhdetyyppi
Määräaikainen
Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki
Toimiala
Tutkimus
Hakuaika
-

Työterveyslaitoksen Työturvallisuussalkun genotoksikologian ryhmä hakee tutkijaa EU-rahoitteisiin hankkeisiin, joissa tutkitaan nanomateriaalien ja mikromuovien perimävaikutuksia eläin- ja soluviljelymalleissa.   

Tehtäviin kuuluu:

  • Tutkimusten toteuttaminen, näytteiden ja tulosten analysointi
  • Tulosten raportointi ja tieteellisten julkaisujen kirjoittaminen
  • Työpakettien koordinointiin ja hallinnointiin osallistuminen
  • Tuloksista tiedottaminen

Osaamisvaatimuksena vähintään filosofian maisterin tutkinto biologiasta, farmakologiasta, toksikologiasta tai muulta soveltuvalta alalta. Lisäksi vaadimme hyvää suomen- ja englanninkielentaitoa.

Aiempi kokemus in vivo- ja/tai in vitro -malleista, genotoksikologian tai muista toksikologian menetelmistä, nanomateriaalien tutkimuksesta, ihmisperäisten näytteiden käsittelystä, virtaussytometriasta tai mikroskopoinnista katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn sekä keskeisen roolin osana mukavaa tiimiä. Toimit osaavassa ja moniammatillisessa ympäristössä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää Työterveyslaitoksen toimintaa

Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6–21) ja etätyömahdollisuus sekä monipuoliset työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan.

Tutkijaa haetaan vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työ alkaa 15.8.2022. Työsuhteen jatko määräaikaisuuden jälkeen on mahdollinen. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan.

 

Kiinnostuitko? Täytä ja lähetä hakemuslomake ansioluetteloliitteineen 12.6.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla

Julia Catalán Rodríguez

Senior Research Scientist, julia.catalan [at] ttl.fi; puh. +358438251541 (yhteydenotot englanniksi)

Tommi Alanko

Tommi Alanko

johtaja
Sähköpostiosoite
tommi.alanko [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2793