Kuvituskuva: Nainen istuu sohvalla ja hymyilee isosti kuulokkeet korvilla
Toteutustapa
Webinaari

OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Hybridityö edellyttää työn uudelleenajattelua

Opi verkossa -webinaarisarja käsittelee joka kuukausi työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden eri aiheita asiantuntijoidemme johdolla. Tällä kerralla 13.11. klo 9.00 - 9.45 webinaarin aiheena on Hybridityö edellyttää työn uudelleenajattelua.Webinaarin tallenne on tilattavissa maksuttomasti jälkikäteen. Lähetämme kaikille webinaariin ilmoittautuneille sähköpostitse linkin, josta pääsee tilaamaan tallenteen.

Yksittäiset osallistujat
Aihe
Työturvallisuus
Työsuojelu
Tapahtuma
Esihenkilötyö ja henkilöstö
Ajankohta
13.11.2024
Kesto
klo 9.00-9.45
Paikkakunta
Muu paikka
Ilmoittautumisaika
19.10.2022 – 13.11.2024
Koulutustapa
Maksuton tilaisuus
Hinta
0
EUR
+ alv
0%

Tavoite ja hyödyt

Hybridityöllä tarkoitetaan työtä, jossa etä- ja lähityö vuorottelevat. Hybridityössä työn tekeminen ja yhteistyö ovat siirtyneet yhä enenevässä määrin erilaisille virtuaalisille alustoille, jotka mahdollistavat niin tiedon jakamisen kuin vuorovaikutuksen työyhteisössä ja koko organisaatiossa. Tämä tuo työn arkeen monenlaisia muutoksia, joiden kanssa työyhteisöt nyt kipuilevat. Yhdessä tekemisen ja aikaansaamisen tavat vaativat päivitystä ja uusia taitoja. Samoin työelämän yhteisöt ja yhteisöllisyys ovat aivan uusien uhkien ja mahdollisuuksien äärellä.Pahimmillaan hybridityö on toimimatonta sekamelskaa. Siksi hybridityön taitoihin ja käytäntöihin täytyy panostaa. Digitaalisen työyhteisön tavoitteet saavutetaan vain napakalla fasilitoinnilla. Asiantunteva fasilitointi sitouttaa toimijoita, keventää aivokuormaa ja tietenkin siivittää tekemisen maaliin asti. Uskomme, että hybridityö voi parhaimmillaan olla sekä tuloksellista, sujuvaa että hyvinvointia tukevaa.


Sisältö

Tule kuulolle webinaariin ja opi kuinka rakennat sujuvampaa hybridityötä.Webinaarin teemat:

1. Hybridityö muuttaa yhteisöllisyyttä ja työn tekemisen tapoja

2. Mikä hybridityössä haastaa työyhteisöjä?

3. Vinkkejä hybridityön arkeen ja toimivampiin etäkokouksiinErityisesittelyssä Taitoa digifasilitointiin- verkkovalmennus. Webinaarin tallenne on tilattavissa jälkikäteen.


Kohderyhmä

Webinaari on maksuton ja se soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille sekä etä- ja hybridityötä tekeville ja sitä kehittäville. Erityisesti esihenkilöille, asiantuntijoille ja HR-ammattilaisille.

Kysy meiltä lisää

Johanna Vattuaho

Johanna Vattuaho

webinaarin käytännön järjestelyt

Sähköpostiosoite
johanna.vattuaho [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2749
Anna-Leena Kurki

Anna-Leena Kurki

vanhempi asiantuntija
Sähköpostiosoite
anna-leena.kurki [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2958
Puskala Liisa

Liisa Puskala

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
liisa.puskala [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3064