Telma Rivinoja

Telma Rivinoja toimii valmentajana työhyvinvointiin, työuriin ja digifasilitointiin liittyvissä valmennuksissa. Työssään hän kehittää valmennuksia ja valmentaa työntekijöitä, esihenkilöitä ja henkilöstöammattilaisia.
Telma

Telma valmentaa Työn imua työtä tuunaamalla -verkkovalmennuksessa, jolla voidaan tutkitusti oppia monipuolista työn tuunaamista, joka puolestaan lisää työn imua ja suojaa terveyttä työn kuormittavilta vaikutuksilta. Lisäksi hän valmentaa Taitoa digifasilitointiin -verkkovalmennuksessa, joka tukee digifasilitoinnissa kehittymistä tarjoamalla toimintatapoja, työkaluja, tukea ja käytännön esimerkkejä. Telma vastaa myös työurajohtamisen valmennuspalveluista, joilla tuetaan voimavaralähtöisesti työntekijöiden mielenterveyttä ja työhyvinvointia työuran eri vaiheissa.

Koulutukseltaan Telma on kasvatustieteen maisteri ja business coach. Vuodesta 2011 alkaen hän on valmentanut ja ohjannut verkon välityksellä, ja hänellä on taitoa toteuttaa vaikuttavat valmennukset verkossa. Telma on kokenut ja pidetty valmentaja, jota asiakkaat kiittelevät etenkin selkeäsanaisesta ja taitavasta esitystyylistä sekä kannustavasta ja rauhoittavasta valmennusotteesta, joka antaa tilaa ajatella.