Työpaikka

Asiantuntija, tiedonhallinta

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Missiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.  Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Työsuhdetyyppi
Vakituinen työsuhde
Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki
Toimiala
IT
Hakuaika
-

Asiantuntija, tiedonhallinta

Haemme tiedonhallinnan asiantuntijaa Työterveyslaitoksen Digi ja data -yksikköön Helsinkiin.

Työterveyslaitoksen digi ja data -yksikkö vastaa laitoksen tietohallinnosta, tietotekniikkapalveluiden tarjoamisesta työntekijöille ja sidosryhmille, tiedonhallinnan prosesseista ja kehittämisestä sekä uusien ohjelmistopohjaisten palveluiden toteuttamisesta asiakkaiden käyttöön.

Asiantuntijan roolissa tehtäviäsi ovat mm. tiedonhallinnan prosessien toteutus ja kehittäminen yhdessä tiimin ja sidosryhmien kanssa. M-Files -järjestelmän pääkäyttäjänä koulutat käyttäjiä ja tarjoat tukea laitoksen käyttäjille. Ylläpidät tiedonohjaussuunnitelmaa ja hallitset sekä digitaalista että paperiarkistoa. Kehittämisprojekteissa toimit projektipäällikkönä tai projektiryhmän jäsenenä.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä vähintään kolmen vuoden kokemusta organisaation tiedonhallinnasta sekä arkistojen ja pitkäaikaissäilytyksen hallinnasta. Odotamme kokemusta M-Filesin tai vastaavan tiedonhallintajärjestelmän ylläpitoroolissa työskentelystä, tyypillisesti järjestelmän admin-roolissa toimimisesta. Lisäksi odotamme sinulta osaamista toimintaan vaikuttavasta tiedonhallinnan lainsäädännöstä, parhaista käytännöistä ja hyvän hallinnon periaatteista.

Katsomme eduksi kokemuksen julkisen sektorin tai viranomaisten tiedonhallinnasta ja rekistereistä. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, innokkuutta uudistamiseen ja rohkeutta tarttua vaikeiltakin tuntuviin haasteisiin sekä käyttäjien tarpeiden ymmärrystä. Ilmaiset itseäsi sujuvasti ja hallitset hyvin sekä suomen että englannin kielen, niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn sekä keskeisen roolin osana mukavaa tiimiä osaavassa ja moniammatillisessa ympäristössä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää Työterveyslaitoksen toimintaa. Rooli antaa sinulle näköalapaikan teknologian hyödyntämiseen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Joukossamme on humanisteja, biologeja, tohtoreita, lääkäreitä, laborantteja, tilasto- ja datatieteilijöitä… - listaa voisi jatkaa pitkälle. Yhdistävä tekijä meille on paremman työelämän tekeminen.

Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6–21), etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, lounasetu, liikunta ja kulttuurietu, hieronta- ja terveysetu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaisesti ja tehtävässä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Täytä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Mikko Mäkipää (mikko.makipaa [at] ttl.fi, p. 043 825 6348). Tiedustelut puhelimitse mieluiten torstaina 22.2.2024 klo 15-16 tai keskiviikkona 28.2.2024 klo 15-16. 

Kysy lisätietoja tehtävästä

Henkilökuva Mikko Mäkipää

Mikko Mäkipää

mikko.makipaa [at] ttl.fi (mikko[dot]makipaa[at]ttl[dot]fi) tai

puhelimitse (043 825 6348) torstaina 22.2.2024 klo 15-16 tai keskiviikkona 28.2.2024 klo 15-16