Työpaikka

Harjoittelija, datatieteet

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.  Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

 

Työsuhdetyyppi
Osa-aikainen/kokoaikainen
Työsuhdetyyppi
Muu
Paikkakunta
Helsinki
Toimiala
Harjoittelu/kesätyö
Hakuaika
-

Harjoittelija, datatieteet

Haemme datatieteen korkeakouluharjoittelijaa Helsinkiin Työelämätieto-palvelun datojen visualisointien pariin kesäksi sekä opintojen oheen.

Harjoittelun aikana pääset tekemään töitä Työelämän tietoaineistoja kokoavan Työelämätieto-palvelun (www.tyoelamatieto.fi) osaprojekteissa. Tehtäviin sisältyy tietoaineistojen esikäsittely, datan analysointi ja anonymisointi, datan käsittelyputkien toteuttaminen sekä web-visualisointien suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä työelämän tutkijoiden kanssa. Riippuen Työelämätiedon osaprojektista, aineistoja myös mahdollisesti analysoidaan tilasto- tai koneoppimismenetelmillä.

Edellytämme soveltuvia korkeakouluopintoja datatieteiden, tietojenkäsittelyn tai tilastotieteen alalta, itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta, sekä keskeisten toimisto-ohjelmien hallintaa. Edellytämme myös ohjelmointiosaamista sekä kokemusta soveltuvasta ohjelmointikielestä, kuten Javascript, html/css, tai Python (Plotly/Dash). R (Dash, Shiny)-ohjelmiston osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävänkuvaa täsmennetään valitun hakijan osaamisen ja kiinnostuksen perusteella.

Luemme eduksi laajemman kokemuksen datan käsittelystä tai analysoinnista soveltuvilla datatieteen ja/tai tilastotieteen menetelmillä. Työnteko tapahtuu suomeksi.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn osana mukavaa tiimiä. Toimit osaavassa ja moniammatillisessa ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää toimintaamme. Joukossamme on humanisteja, biologeja, tohtoreita, lääkäreitä, laborantteja, tilasto- ja datatieteilijöitä… - listaa voisi jatkaa pitkälle. Yhdistävä tekijä meille on paremman työelämän tekeminen.

Työsuhde on määräaikainen. Työsuhde on kesän täysiaikainen ja kesän jälkeen on mahdollista jatkaa osa-aikaisena vuoden loppuun. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaisesti. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti etänä.

Meillä on laajat työaikaliukumat (klo 6 -21) ja etätyömahdollisuus. Lisäksi käytössäsi ovat kilpailukykyiset työsuhde-etumme, mm. laaja työterveyshuolto ja lounasetu.Kiinnostuitko? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Täytä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa vanhempi asiantuntija Aki Koskinen (aki.koskinen [at] ttl.fi (aki[dot]koskinen[at]ttl[dot]fi)) tai puhelimitse 0505899197 torstaina 11.5. klo 15-16, tiistaina 16.5. klo 10-11 tai torstaina 18.5. klo 15-16. 

 

 

 

Kysy lisätietoja tehtävästä

Aki Koskinen

Aki Koskinen

Lisätietoja antaa vanhempi asiantuntija Aki Koskinen (aki.koskinen [at] ttl.fi) tai puhelimitse 0505899197 torstaina 11.5. klo 15-16, tiistaina 16.5. klo 10-11 tai torstaina 18.5. klo 15-16.