Työpaikka

Harjoittelija, tiedolla johtaminen

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Missiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.  Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Työsuhdetyyppi
Osa-aikainen/kokoaikainen
Työsuhdetyyppi
Muu
Paikkakunta
Helsinki,
Tampere
Toimiala
IT
Hakuaika
-

Haemme tietojohtamisen tai tietotekniikan korkeakouluharjoittelijaa Tampereelle tai Helsinkiin tiedolla johtamisen pariin kesäksi sekä opintojen oheen.

Työterveyslaitoksella on käynnissä tiedolla johtamisen projekti. Pääset mukaan projektiryhmään viemään Työterveyslaitoksen tiedolla johtamista seuraavalle tasolle. Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn osana mukavaa tiimiä. 

Tehtäväsi on osallistua Työterveyslaitoksen tiedolla johtamisen kehittämiseen omien vahvuuksiesi mukaisesti. Tehtäväsi sisältää ainakin Power BI DAX-ohjelmointia, Power BI-raporttien luomista ja päivittämistä, tietotarpeiden selvitystä sekä Power BI-raportoinnin käyttöopastusta. Lisäksi tehtäväsi voi sisältää mielenkiintosi mukaan tehtäväkokonaisuuksia uusien tietomallien tekemisestä sisäisten koulutusten pitämiseen.

Etsimme ensi sijassa 2. tai 3. vuoden opiskelijaa.

Edellytämme soveltuvia korkeakouluopintoja esimerkiksi tietojohtamisen tai tieto-/ohjelmistotekniikan alalta. Tehtävässä korostuu uuden tiedon löytäminen ja oppiminen sekä tiedon soveltaminen.

Arvostamme tehtävässä oma-aloitteista, itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta, pitkäjänteisyyttä ja ratkaisuhakuisuutta sekä taitoa hyödyntää hakukonetta ja tekoälyä tiedon ja ratkaisujen etsimisessä.

Luemme eduksi ohjelmointikokemuksen, tietojohtamisen perusteiden tuntemisen ja kyvyn havainnollistaa asioita visuaalisin keinoin. Työnteko tapahtuu suomeksi.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn osana mukavaa tiimiä. Toimit osaavassa ja moniammatillisessa ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää toimintaamme. Joukossamme on humanisteja, biologeja, tohtoreita, lääkäreitä, laborantteja, tilasto- ja datatieteilijöitä… - listaa voisi jatkaa pitkälle. Yhdistävä tekijä meille on paremman työelämän tekeminen.

Työsuhde on määräaikainen. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaisesti. Työskentely tapahtuu joustavasti sekä etänä että toimistolla. Työsuhde on kesän täysiaikainen ja kesän jälkeen on mahdollista jatkaa osa-aikaisena vuoden loppuun.

Meillä on laajat työaikaliukumat (klo 6 -21). Lisäksi käytössäsi ovat kilpailukykyiset työsuhde-etumme, mm. mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan, laaja työterveyshuolto sekä lounasetu.

Lisätietoja harjoittelusta antaa kehittämispäällikkö Pekka Kimpimäki p. 030 474 3023. Pekka on parhaiten tavoitettavissa viikoilla 7 ja 8 maanantaisin ja tiistaisin klo 8-9 sekä tiistaisin klo 16-17.

Kiinnostuitko? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Täytä hakemus 29.2.2024 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Haethan heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on "Hyvinvointia työstä", sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Kysy lisätietoja tehtävästä

Pekka Kimpimäki

pekka.kimpimaki [at] ttl.fi (pekka[dot]kimpimaki[at]ttl[dot]fi) tai 

puhelimitse (030 474 3023) viikoilla 7 ja 8 maanantaisin ja tiistaisin klo 8-9 sekä tiistaisin klo 16-17