Työpaikka

Harjoittelija, tiedonhallinta

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.  Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Työsuhdetyyppi
Määräaikainen
Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki
Toimiala
Harjoittelu/kesätyö
Hakuaika
-

Harjoittelija, tiedonhallinta

Haemme nyt kahta tiedonhallinnan harjoittelijaa Helsinkiin määräaikaiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen.  

Päätehtäväsi on Työterveyslaitoksen analogisen arkistoaineiston taannehtiva seulonta toimipisteissämme ja seulotun aineiston jatkokäsittely tiedonhallinnan vaatimusten mukaisesti. Työssä käytetään lisäksi tiedonhallintajärjestelmiä kuten M-filesia ja O365-ympäristöä.

Edellytämme soveltuvia korkeakouluopintoja esimerkiksi tiedonhallinnan tai informaatiotieteiden alalta tai muilta soveltuvilta humanistisilta aloilta, oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta.

Luemme eduksi työkokemuksen asiakirjahallinnon tai arkistotoimen tehtävistä tai asiakirjatiedon seulonnasta ja tallentamisesta. Myös kokemus erityisiä henkilötietoja sisältävän tutkimusaineistojen käsittelystä katsotaan eduksi. Lisäksi luemme eduksi hyvän englannin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn osana mukavaa tiimiä. Toimit osaavassa ja moniammatillisessa ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää toimintaamme. Joukossamme on humanisteja, biologeja, tohtoreita, lääkäreitä, laborantteja, tilasto- ja datatieteilijöitä… - listaa voisi jatkaa pitkälle. Yhdistävä tekijä meille on paremman työelämän tekeminen.

Työsuhde on määräaikainen 1.9.2023-31.1.2024 ja kokopäiväinen. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa noudatamme koeaikaa, joka on tässä tehtävässä puolet työsuhteen kestosta. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti etänä tai Helsingissä sijaitsevissa toimipisteissämme.  

Meillä on laajat työaikaliukumat (klo 6 -21) ja etätyömahdollisuus. Lisäksi käytössäsi ovat kilpailukykyiset työsuhde-etumme, mm. mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan, laaja työterveyshuolto sekä lounasetu.

Lisätietoja harjoittelusta antaa tiedonhallinnan asiantuntija Tuomas Pöysälä, tuomas.poysala [at] ttl.fi (tuomas[dot]poysala[at]ttl[dot]fi), puh. 050 505 7558, ma-to klo 10-14

Kiinnostuitko? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Täytä hakemus 28.08.2023 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Haethan heti, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

 

 

 

Kysy lisätietoja tehtävästä

Tuomas Pöysälä, tuomas.poysala [at] ttl.fi (tuomas[dot]poysala[at]ttl[dot]fi), puh. 050 505 7558, ma-to klo 10-14

Tuomas Pöysälä

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
tuomas.poysala [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2249