Työpaikka

Koordinaattori, vuorotteluvapaan sijainen

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on "Hyvinvointia työstä", sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki
Toimiala
HR
Hakuaika
-

Haemme HR-koordinaattoria vuorotteluvapaan sijaisuuteen 19.2.-31.8.2024 Talous ja HR-yksikköön Helsinkiin.

HR-koordinaattorina tehtävänäsi on toimia monipuolisten työsuhdeasioiden osaajana sekä käytännön tekijänä hoitaen henkilöstöhallinnon tehtäviä tarkasti ja ammattitaitoisesti. Vastaat nimettyjen yksiköiden rekrytointiin liittyvistä HR-tehtävistä, työsuhteen aikaisista muutoksista ja työsuhteen päättämisen toimenpiteistä. Tehtäviisi kuuluu myös HR:n prosessivastuita erikseen sovittavalla tavalla. Toiminnan jatkuvassa parantamisessa voit olla mukana pienistä arjen muutoksista suurempiin kehittämisprojekteihin asti.

Hakijalta edellytetään:

- sujuva suomen kielen taito

- soveltuva koulutus tai vähintään kahden kuukauden työkokemus HR-tehtävistä

Vuorotteluvapaan sijaisuuden tehtävään voidaan palkata vain TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö, joka täyttää vuorotteluvapaan sijaisuuden kelpoisuusehdot.

- Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.

- Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

- Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:

- Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

- Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.

- Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa.

- Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Varmistathan ennen hakemista suoraan TE-palveluista, että ehdot täyttyvät kohdallasi.

Vuorotteluvapaan sijaisuus alkaa 19.2.2024 ja päättyy 31.8.2024. Työ on kokoaikainen (36 h 15 min/vko). Palkkaus määräytyy TES:n mukaan.

Tarjoamme sinulle paikan osana toisiaan tukevaa ja ammattitaitoista HR-tiimiä. Meiltä löydät vaihtelevat työtehtävät, kannustavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6-21) ja etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan.

Haethan pikaisesti, mutta viimeistään 25.1.2024. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Juulia Ijäs p. 043 825 6771 (soittoaika TO 18.1 klo:8-16) tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi [at] ttl.fi.

Kysy lisätietoja tehtävästä

Johtaja Juulia Ijäs p. 043 825 6771 (soittoaika TO 18.1 klo:8-16) tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi [at] ttl.fi

Juulia Ijäs

Juulia Ijäs

johtaja
Sähköpostiosoite
juulia.ijas [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2417