Työpaikka

Korkeakouluharjoittelija, tietojohtaminen/tietotekniikka

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on "Hyvinvointia työstä", sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Työsuhdetyyppi
Osa-aikainen/kokoaikainen
Työsuhdetyyppi
Muu
Paikkakunta
Helsinki,
Tampere
Toimiala
IT
Hakuaika
-

Korkeakouluharjoittelija, tietojohtaminen/tietotekniikka

Haemme tietojohtamisen tai tietotekniikan korkeakouluharjoittelijaa Helsinkiin tai Tampereelle tiedolla johtamisen pariin kesäksi sekä opintojen oheen.

Työterveyslaitoksella on käynnissä tiedolla johtamisen projekti. Pääset mukaan projektiryhmään viemään Työterveyslaitoksen tiedolla johtamista seuraavalle tasolle. Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn osana mukavaa tiimiä. 

Tehtäväsi on osallistua Työterveyslaitoksen tiedolla johtamisen kehittämiseen omien vahvuuksiesi mukaisesti. Tehtäväsi sisältää ainakin tietotarpeiden selvitystä, Power BI raporttien luomista ja päivittämistä sekä Power BI raportoinnin käyttöopastusta. Lisäksi tehtäväsi voi sisältää mielenkiintosi mukaan tehtäväkokonaisuuksia uusien tietomallien tekemisestä sisäisten koulutusten pitämiseen.

Etsimme ensi sijassa 2. tai 3. vuoden opiskelijaa.

Edellytämme soveltuvia korkeakouluopintoja esimerkiksi tietojohtamisen tai tieto-/ohjelmistotekniikan alalta, itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta, sekä keskeisten toimisto-ohjelmien hallintaa. 

 

Luemme eduksi kyvyn havainnollistaa asioita visuaalisin keinoin, ohjelmointikokemuksen ja tietokantaosaamisen. Työnteko tapahtuu suomeksi. 

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn osana mukavaa tiimiä. Toimit osaavassa ja moniammatillisessa ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää toimintaamme. Joukossamme on humanisteja, biologeja, tohtoreita, lääkäreitä, laborantteja, tilasto- ja datatieteilijöitä… - listaa voisi jatkaa pitkälle. Yhdistävä tekijä meille on paremman työelämän tekeminen.

Työsuhde on määräaikainen. Työsuhde on kevään osa-aikainen ja kesän täysiaikainen. Kesän jälkeen on mahdollista jatkaa osa-aikaisena vuoden loppuun. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaisesti. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti etänä. 

Meillä on laajat työaikaliukumat (klo 6 -21) ja etätyömahdollisuus. Lisäksi käytössäsi ovat kilpailukykyiset työsuhde-etumme, mm. mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan, laaja työterveyshuolto sekä lounasetu. 

Lisätietoja harjoittelusta antaa kehittämispäällikkö Pekka Kimpimäki p. 030 474 3023. Pekka on parhaiten tavoitettavissa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8-9 sekä tiistaisin klo 16-17.

Kiinnostuitko? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Täytä hakemus 28.2.2023 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Haethan heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kysy lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja harjoittelusta antaa kehittämispäällikkö Pekka Kimpimäki p. 030 474 3023. Pekka on parhaiten tavoitettavissa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8-9 sekä tiistaisin klo 16-17.

Pekka Kimpimäki

kehittämispäällikkö
Sähköpostiosoite
pekka.kimpimaki [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3023