Työpaikka

Työterveyshuollon erikoislääkäri

TYÖTERVEYSHUOLLON ERIKOISLÄÄKÄRI

Näiden asioiden pariin pääset työskentelemään

Rakennamme yhteistyössä sinulle mielekkään tehtävänkuvan osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta. Toimit kouluttajana työterveyshuollon pätevöittävässä koulutuksessa sekä muissa työterveyshuollon avoimissa ja tilauskoulutuksissa, osana moniammatillista kouluttajatiimiä.

Voit lisäksi työskennellä potilastoiminnassa Helsingin työlääketieteen klinikalla ja osallistua erikoistuvien lääkäreiden kouluttamiseen. Osaamistasi pääset myös käyttämään ja vahvistamaan työterveyteen ja työlääketieteeseen liittyvissä tutkimus- ja kehittämishankkeissa. Työtä voit tehdä joustavasti myös etänä.Työhön sisältyy jonkin verran matkustamista.

Työn edellytykset

Tehtävässä edellytämme työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä. Sinulle on luontevaa toimia eri ammattiryhmien kanssa ja olet valmis jakamaan osaamistasi muille. Aikaisempi kokemus kouluttamisesta lähiopetuksena, videoyhteyksin tai verkkoympäristössä on työssä sinulle eduksi.

Työtiksellä sinua odottavat...

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn moniammatillisessa ja monitieteisessä työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Työssäsi saat tukea kokeneilta erikoislääkäreiltä ja muilta työterveyden ammattilaisilta. Tehtävässä voit halutessasi suorittaa Helsingin yliopiston kaksivuotisen työlääketieteen lisäkoulutuksen, mikäli tehtävänkuvaan sisällytetään potilastoimintaa.

Haluamme tukea työhyvinvointiasi monipuolisilla työsuhde-eduilla, joihin kuuluvat mm.

- laajat työaikajoustot ja etätyömahdollisuus

- lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä

- laaja työterveyshuolto ja mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan.

- Mahdollisuus myös osa-aikaiseen työskentelyyn

Työsuhteesi on vakituinen ja alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Työpisteesi voi sijaita Töölön tai Tampereen toimipisteessämme.

Työsuhde on kokoaikainen, mutta osa-aikaisuudesta on mahdollista neuvotella. Tehtävässä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Odotamme jo hakemustasi!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 2.6.2024. Haethan pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja, ylilääkäri Eva Helaskoski, p. 046 851 2432, tuotepäällikkö Helena Särkänlahti, p. 043 824 4044 ja ylilääkäri Heikki Frilander, p. 046 850 5040, sähköposti etunimi.sukunimi [at] ttl.fi.

Työsuhdetyyppi
Vakituinen
Paikkakunta
Helsinki
Hakuaika
-