Työhyvinvoinnin osaajaksi

Työhyvinvointi ja toimiva työyhteisö varmistavat organisaation menestystä. Hyvinvointia tuetaan arjessa joka päivä, mutta työn murroksessa myös työn voimavara- ja kuormitustekijät muuttuvat. Tutkittuun tietoon nojaavilla koulutuksillamme pidät ymmärryksesi ja toimintasi ajan tasalla sekä vahvistat työn sujumista ja koko työyhteisösi hyvinvointia.
kuvituskuva

Työterveyslaitos on suomalaisen työhyvinvoinnin ykkösasiantuntija

Tarjoamme koulutuksia kaikille työhyvinvoinnin ja työn kehittämisen parissa työskenteleville, kuten johdolle, esihenkilöille, henkilöasiantuntijoille ja työsuojelutoimijoille.

Löydät kattavasta valikoimastamme vaihtoehtoja eri koulutustarpeisiin. Avointen koulutusten ja verkkovalmennusten lisäksi tarjoamme organisaatioille räätälöitäviä tilauskoulutuksia, asiantuntijaluentoja ja erilaisia työpajoja. Koulutuksemme synnyttävät oivalluksia ja vaikuttavuutta työpaikoille,  ja toteutuksista vastaavat työn arkea ymmärtävät työhyvinvoinnin huippuasiantuntijamme.

Lainaus
Asiantuntija oli alansa huippu ja osasi ottaa yleisönsä.
Kirjoittaja
Asiakaspalaute asiantuntijaluennosta

Työhyvinvointia edistävät koulutukset

Työhyvinvointia tulee johtaa yhtä strategisesti kuin muitakin työpaikan menestystekijöitä. Johto ja henkilöstöasiantuntijat toimivat työpaikalla työhyvinvoinnin vetureina. Uudistuva työelämä synnyttää uudenlaisia psykologisen palautumisen, aivotyötaitojen ja hybridityön haasteita, jotka kannattaa taklata työyhteisössä hyvissä ajoin.

Työhyvinvointia edistävät koulutuksemme antavat valmiuksia ja työkaluja muun muassa ajankäytön ja työn suunnitteluun, aivotyön sujuvoittamiseen, etä- ja hybridityön käytäntöjen uudistamiseen, kehon ja mielen palautumisen edistämiseen ja mielenterveyden tukemiseen arjessa.

Katso kaikki työhyvinvointia edistävät koulutukset

Esihenkilötyön ja johtamisen koulutukset

Työhyvinvointi on oleellisimpia hyvän työntekijäkokemuksen elementtejä. Organisaation johdolla ja esihenkilöillä on tärkeä rooli henkilöstön työhyvinvoinnin ja tuloksellisen työn edistäjänä. Uudistumiskykyiset ja menestyvät työyhteisöt tarvitsevat osaavaa, työstään innostunutta ja työpaikkaansa sitoutunutta, muutoskykyistä henkilöstöä.

Esihenkilötyötä ja johtamista tukevat valmennuksemme tarjoavat valmiuksia ja työkaluja mm. työhyvinvoinnin systemaattiseen johtamiseen, työn sujuvuutta edistävään esihenkilötyöhön, muutoskyvykkyyden kasvattamiseen, tavoitteellisen toiminnan vahvistamiseen sekä henkilöstön työmotivaation ja innostuksen tukemiseen.

Katso kaikki esihenkilötyön ja johtamisen koulutukset

Lainaus
Luennoitsijan mukaansatempaava ja innostava esiintymistapa kannatteli hienosti koko tilaisuutta.
Kirjoittaja
Asiakaspalaute Avaimet hyvään johtamiseen -valmennuksesta

Asiantuntijaluennot ja osallistavat työpajat ajankohtaisista työhyvinvoinnin aiheista

Hyvinvoinnin merkitys kasvaa työn murroksessa ja kriisien keskellä. Työhyvinvoinnin asiantuntijamme ovat alansa kovinta kärkeä, ja voit tilata heiltä yksittäisen luennon tai osallistavan työpajan työyhteisösi tarpeisiin. Toteutuksen teemaa, luennon pituutta ja muita yksityiskohtia voidaan räätälöidä toiveenne mukaisesti. Tutustu esimerkkeihin ja kysy lisää!

 

Lainaus
Puhuja oli mahtava, hyvä esitys. Toi yleistä tietoa hyvin ja huomioi myös kohderyhmän esityksissä.
Kirjoittaja
Asiakaspalaute asiantuntijaluennosta

Verkkovalmennukset työhyvinvoinnin tukena

Monipuoliset verkkovalmennuksemme toimivat joustavasti työyhteisön työhyvinvoinnin kehittämisen tukena. Valmennuksen voi toteuttaa valmentajan kanssa tai itseopiskeluna, mutta parhaisiin tuloksiin päästään usein silloin, kun työyhteisö kehittää osaamistaan yhdessä.

Katso kaikki verkkovalmennukset

Kysy lisätietoja työhyvinvoinnin koulutuksista

Asiantuntevat ja kokeneet valmentajamme auttavat sinua sopivan koulutuksen valinnassa.

Peter Peitsalo

Peter Peitsalo

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
peter.peitsalo [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3391
Puskala Liisa

Liisa Puskala

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
liisa.puskala [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3064
Anniina Virtanen

Anniina Virtanen

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
anniina.virtanen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3160

Haluatko lisätietoa koulutuksistamme?

Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut koulutuksistamme tai suunnittelet koulutuksen toteuttamista työpaikallasi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.