Työhyvinvoinnin osaajaksi

Työhyvinvointi ja toimiva työyhteisö varmistavat organisaation menestystä. Työhyvinvointia edistetään joka päivä valintoina, tekoina ja puheena. Muuttuvassa työelämässä myös työn voimavara- ja kuormitustekijät muuttuvat. Tutkittuun tietoon nojaavilla koulutuksillamme pidät ymmärryksesi ja toimintasi ajan tasalla sekä vahvistat työn sujumista ja hyvinvointia työpaikallasi.
kuvituskuva

Työhyvinvoinnin koulutuksistamme ammentavat niin aloittelevat kuin kokeneet ammattilaiset. Koulutusvalikoimamme vastaa eri kokoisiin tarpeisiin, tarvitset sitten herättelevää sisältöä tai muutosta tukevaa kumppanuutta. Toteutuksista vastaavat työn arkea ymmärtävät huippuasiantuntijamme. Koulutuksemme synnyttävät oivalluksia ja vaikuttavuutta työpaikoille.

Lisää valmiuksia ja työkaluja omaan työhön

Valikoimastamme löydät hyödyllisiä koulutuksia kaikille työhyvinvoinnin ja työn kehittämisen parissa työskenteleville, kuten johdolle, esihenkilöille, henkilöasiantuntijoille ja työsuojelutoimijoille.

Koulutukset työyhteisösi tarpeisiin

Tutustu koulutuksiimme ja ilmoittaudu mukaan jo tänään. Jos et löytänyt valikoimastamme tarpeisiinne sopivaa koulutusta, ota yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä työyhteisöllenne sopiva toteutus! 

Asiantuntijaluennot ja osallistavat työpajat ajankohtaisista työhyvinvoinnin aiheista

Hyvinvoinnin merkitys kasvaa työn murroksessa ja kriisien keskellä. Työhyvinvoinnin asiantuntijamme ovat alansa kovinta kärkeä, ja voit tilata heiltä yksittäisen luennon tai osallistavan työpajan työyhteisösi tarpeisiin. Toteutuksen teemaa, luennon pituutta ja muita yksityiskohtia voidaan räätälöidä toiveenne mukaisesti. Tutustu esimerkkeihin ja kysy lisää!

Verkkovalmennukset työhyvinvoinnin tukena

Monipuoliset verkkovalmennuksemme toimivat joustavasti yksilön ja tiimin työhyvinvoinnin kehittämisen tukena. Valmennuksen voi toteuttaa valmentajan kanssa tai itseopiskeluna, mutta parhaisiin tuloksiin päästään usein silloin, kun työyhteisö kehittää osaamistaan yhdessä.

Kysy lisätietoja meiltä

Peter Peitsalo

Peter Peitsalo

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
peter.peitsalo [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3391
Puskala Liisa

Liisa Puskala

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
liisa.puskala [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3064
Anniina Virtanen

Anniina Virtanen

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
anniina.virtanen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3160

Tutustu myös työhyvinvoinnin kehittämisen verkkovalmennuksiimme