Työhyvinvoinnin osaajaksi

Työhyvinvointi ja toimiva työyhteisö varmistavat organisaation menestystä. Työhyvinvointia edistetään joka päivä valintoina, tekoina ja puheena. Muuttuvassa työelämässä myös työn voimavara- ja kuormitustekijät muuttuvat. Tutkittuun tietoon nojaavilla koulutuksillamme pidät ymmärryksesi ja toimintasi ajan tasalla sekä vahvistat työn sujumista ja hyvinvointia työpaikallasi.
kuvituskuva

Työhyvinvoinnin koulutuksistamme ammentavat niin aloittelevat kuin kokeneet ammattilaiset. Koulutusvalikoimamme vastaa eri kokoisiin tarpeisiin, tarvitset sitten herättelevää sisältöä tai muutosta tukevaa kumppanuutta. Toteutuksista vastaavat työn arkea ymmärtävät huippuasiantuntijamme. Koulutuksemme synnyttävät oivalluksia ja vaikuttavuutta työpaikoille.

Lisää valmiuksia ja työkaluja oman työn tueksi

Valikoimastamme löydät hyödyllisiä koulutuksia kaikille työhyvinvoinnin ja työn kehittämisen parissa työskenteleville, kuten johdolle, esihenkilöille, henkilöasiantuntijoille ja työsuojelutoimijoille.

Koulutukset työyhteisönne tarpeisiin

Tutustu koulutuksiimme ja ilmoittaudu mukaan jo tänään. Jos et löytänyt valikoimastamme tarpeisiinne sopivaa koulutusta, ota yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä työyhteisöllenne sopiva toteutus! 

Kysy lisätietoja meiltä

Elisa Valtanen

Elisa Valtanen

Job title
psykologi
Sähköpostiosoite
Elisa.Valtanen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 7549
Puskala Liisa

Liisa Puskala

Job title
erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
liisa.puskala [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3064
Peter Peitsalo

Peter Peitsalo

Job title
erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
peter.peitsalo [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3391

Tutustu myös työhyvinvoinnin kehittämisen verkkovalmennuksiimme