Työpaikka

Apulaistutkija, genotoksikologia

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on "Hyvinvointia työstä", sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Työsuhdetyyppi
Määräaikainen
Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki
Toimiala
Tutkimus
Hakuaika
-

Työterveyslaitoksen Työturvallisuussalkun genotoksikologian ryhmä hakee apulaistutkijaa EU-rahoitteisiin hankkeisiin, joissa tutkitaan nanomateriaalien ja mikromuovien perimävaikutuksia eläin- ja soluviljelymalleissa.  

Tehtäviin kuuluu:

•Tutkimusten toteuttaminen, näytteiden ja tulosten analysointi

•Tulosten raportointiin osallistuminen

•Avustaminen työpakettien teknisessä hallinnoinnissa osallistuminen

Koulutuksenasi tulee olla AMK bioanalyytikko tai voit olla myös vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva filosofian maisteri biologiassa, farmakologiassa, toksikologiassa tai vastaavalla alalla. Vaadimme myös hyvää suomen- ja englanninkielentaitoa. Aiempi kokemus  in vivo- tai in vitro -malleista, ihmisperäisten näytteiden käsittelystä, virtaussytometriasta tai mikroskopoinnista katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn sekä keskeisen roolin osana mukavaa tiimiä. Toimit osaavassa ja moniammatillisessa ympäristössä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää Työterveyslaitoksen toimintaa

Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6–21) ja etätyömahdollisuus sekä monipuoliset työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan.

Apulaistutkijaa haetaan kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työ alkaa 15.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Täytä ja lähetä hakemuslomake ansioluetteloliitteineen 12.6.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Kysy lisätietoja tehtävästä

Julia Catalán Rodríguez

Senior Research Scientist, julia.catalan [at] ttl.fi; puh. +358438251541 (yhteydenotot englanniksi)

Tommi Alanko

Tommi Alanko

johtaja
Sähköpostiosoite
tommi.alanko [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2793