Työpaikka

Erikoistutkija

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.  Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Työsuhdetyyppi
Vakituinen työsuhde
Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki,
Kuopio,
Oulu
Toimiala
Tutkimus
Hakuaika
-

Haemme Työtilat-yksikköön

ERIKOISTUTKIJAA sisäilmastoaiheiden pariin

Tehtävässä toimit moniammatillisen tiimimme jäsenenä, jonka tavoitteena on edistää hyvää sisäympäristöä ja toimivia, hyvinvointia tukevia työtiloja. Tehtäväsi liittyvät pääosin tutkimustoimintaan, jossa tuetaan työpaikkoja erilaisissa sisäilmatilanteissa ja työtilojen kehittämisessä. Tutkimustehtävissä osallistut tutkimusten suunnitteluun ja tutkimusrahoituksien hakuun sekä tutkimuksen toteuttamiseen. Tehtäviisi sisältyy myös palvelu- ja koulutustehtäviä sisäilmaston ja sisäympäristön aihealueelta.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa tohtoritutkintoa esim. ympäristötieteistä, rakennus- tai talotekniikasta sekä vahvaa, syvällistä osaamista ja työkokemusta sisäympäristön alalta. Toivomme sinulta lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, oma-aloitteisuutta, verkostoitumiskykyä ja kehittämisaktiivisuutta. Tehtävänkuvaa voidaan muokata kiinnostuksesi mukaan ja myös osa-aikainen työskentely voi tulla kyseeseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn moniammatillisessa työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi monitieteisessä asiantuntijaorganisaatiossa. Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6–21) ja etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, laaja työterveyshuolto sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan.

Työsuhteesi alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan. Sijoituspaikkana on ensisijaisesti Helsinki, myös Kuopion tai Oulun toimipisteet voivat tulla kyseeseen. Tehtävä on vakituinen. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Oletko sinä tiimimme uusi jäsen? Täytä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään pe 12.8.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Sanna Lappalainen

Sanna Lappalainen

johtaja
Sähköpostiosoite
Sanna.Lappalainen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2961