Työpaikka

Erikoistuva lääkäri, täydennyshaku

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Työsuhdetyyppi
Määräaikainen työsuhde
Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki,
Oulu
Toimiala
Lääkärit/hoitajat
Hakuaika
-

TYÖTERVEYSHUOLTOON ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN MÄÄRÄAIKAISET KOULUTUSTEHTÄVÄT

Kuusi kuukautta kestävien tehtävien aloitusajankohdat ovat:

HELSINKI: 1.9.2022, 1.10.2022, 1.12.2022

OULU: 1.8.2022

Tehtävässä toimiminen on työterveyshuollon erikoislääkäritutkintoon vaadittavaa työterveyslaitospalvelua. Tehtävän pätevyysvaatimuksena on laillistettu yleislääkäri. Toimet täytetään ensisijaisesti kuuden kuukauden työterveyslaitospalvelua tarvitsevilla hakijoilla. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. 

HUOM! Ennen kuin ryhdyt täyttämään hakulomaketta, varmista, että sinulla on käytettävissäsi skannattu dokumentti lääkäriksi laillistamisesta. Se tulee liittää hakemukselle. Huolellisesti täytetty hakemus sisältää kaikki aikaisemmin suorittamasi erikoistumispalvelut. Lue etukäteen myös yliopistosi opinto-oppaan kuvaus työterveyshuollon erikoislääkärin tutkintoon vaadittavista palveluista. 

Varmistathan, että saat sähköpostiisi ilmoituksen hakemuksen vastaanottamisesta.

Kokonaisuudesta vastaa johtaja, ylilääkäri Eva Helaskoski, p. 030 474 2300, 046 851 2432.

Lisätietoja toimipisteittäin antavat:

Helsinki: ylilääkäri Heikki Frilander, p. 030 474 2265 ja erikoislääkäri Soile Jungewelter p. 030 474 2246 
Oulu: ylilääkäri Leena Aitto-oja, p. 043 825 3800
tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi [at] ttl.fi