Työpaikka

Erityisasiantuntija

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä.  Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.  Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 550.

Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Työsuhdetyyppi
Vakituinen työsuhde
Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki
Toimiala
Tutkimus
Hakuaika
-

Haemme Työkyky ja työurat -yksikköön Helsinkiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Erityisasiantuntijaa vastaamaan kenttä- ja laboratoriotutkimusten mittausmenetelmistä.

Tehtävänäsi on toimia mittaus- ja analyysimenetelmien asiantuntijana kenttä- ja laboratoriotutkimuksissa erityisesti työkuormituksen ja siitä palautumisen aihealueilla.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi terveysteknologian, tekniikan, fysiologian, käyttäytymistieteiden tai terveystieteiden alueelta. Sinulla on kokemusta kenttä- ja/tai laboratorioprojekteissa työskentelystä. Tunnet hyvin ihmisen fysiologiaa, käyttäytymistä ja omia kokemuksia kartoittavia mittaus- ja analyysimenetelmiä. Näyttö mittaus- ja analyysimenetelmien kehittämisestä sekä koodausosaaminen katsotaan eduksi. Odotamme sinulta kehittämissuuntautunutta työotetta sekä kykyä toimia oman alasi asiantuntijana useissa tutkimushankkeissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, inspiroivan ja laajan yhteistyöverkoston, mahdollisuuden tehdä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä, sekä mahdollisuuden kehittää monipuolisesti omia kykyjäsi sekä tutkimusta asiantuntijaorganisaatiossa. Käytössäsi on laajat työaikajoustot ja etätyömahdollisuus. Runsaat henkilöstöetumme tukevat työhyvinvointia; mm. lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan. Tehtävän aloitus on syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan ja noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kysy lisätietoja tehtävästä

Mikael Sallinen

Mikael Sallinen

tutkimuspäällikkö

mikael.sallinen [at] ttl.fi tai puh 040 7686956 (16.5.-3.6. klo 9-15 välillä ja 13.6.-23.6.2022 klo 9-15 välillä)

Salla Toppinen-Tanner

Salla Toppinen-Tanner

johtaja

puh. 046 851 2517 (18.5. klo 15-17 tai 10.6. klo 14-16)