Työpaikka

Kehittämispäällikkö, tekninen arkkitehtuuri

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.  Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Työsuhdetyyppi
Vakituinen työsuhde
Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki
Toimiala
IT
Hakuaika
-

Työterveyslaitoksen tietohallinto perustuu moderneihin ratkaisuihin, osaaviin kumppaneihin sekä ketteriin ja asiakaslähtöisiin toimintatapoihin. Työterveyslaitoksen digi ja data -tiimi vastaa tietotekniikkainfrastruktuurin tarjoamisesta työntekijöille ja sidosryhmille, tiedonhallinnan ja järjestelmien kehittämisestä sekä uusien ohjelmistopohjaisten palveluiden toteuttamisesta asiakkaiden käyttöön.

Haemme Digi- ja data- yksikköön Helsinkiin Kehittämispäällikköä vastaamaan Työterveyslaitoksen teknisen arkkitehtuurin kehittämisestä.

Kehittämispäällikön tehtävään soveltuva kokemus on yhdistelmä teknistä osaamista, IT-arkkitehtuurin ymmärrystä sekä tietoturvan kehittämiskokemusta. Taustasi ja kokemuksesi mukaan osa-alueet voivat painottua eri tavoin, mutta toivottavasti mikään näistä kokonaisuuksista ei ole sinulle täysin vieras. Sinulla on myös aiempaa kokemusta vastaavasta kehittämisroolista.

Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi seuraavia kokonaisuuksia:

  • toimit osana arkkitehtuuritiimiä ja edustat kokonaisarkkitehtuurikeskustelussa teknistä arkkitehtuuria, huolehdit teknisen IT-arkkitehtuurin hallinnasta, kuvaamisesta ja kehittämisestä
  • osallistut toimintaa tukevien tietojärjestelmien suunnitteluun ja kehittämiseen sekä tuet palvelupäälliköitä ja toimintoja ratkaisujen määrittelyssä ja toteutuksessa
  • kehität IT-ympäristön teknistä tietoturvaa, tunnistat teknisen tietoturvan kehitystarpeita ja ylläpidät sen kehittämisen tiekarttaa
  • kehität toiminnan prosesseja, luot ja otat käyttöön toimittajien ohjauksessa ja palveluiden hallinnassa sovellettavia käytäntöjä, esim. pilvipalveluiden hallintamallit
  • seuraat aktiivisesti IT-ympäristön kehitystä ja nostat keskusteluun tulevaisuuden suuntaviivoja sekä olet avainpelaajana mukana Työterveyslaitoksen IT-ympäristön uudistamisessa, esimerkiksi pilvisiirtymässä

Kehittämispäällikön roolissa ymmärrät yksityiskohtia, mutta pystyt katsomaan myös laajoja arkkitehtuurikokonaisuuksia. Tekninen ymmärryksesi riittää keskusteluihin tekniikan syväosaajien kanssa.

Toiminnan kehittäminen ei ole sinulle vierasta: Sinulla on kokemusta esimerkiksi IT-prosessien tai hallintamallien kehittämisestä. Et pelkää systematiikkaa ja ymmärrät selkeiden käytäntöjen ja hyvän dokumentaation merkityksen.

Projektien suunnittelu ja vetäminen sekä muutosten läpivienti on sinulle luontevaa. Osaat hyödyntää ketteriä ja käyttäjälähtöisiä kehitysmenetelmiä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, palveluasennetta, uudistamiskykyä, sujuvia vuorovaikutustaitoja sekä suomen ja englannin kielen hyvää hallintaa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn sekä keskeisen roolin osana mukavaa tiimiä. Toimit osaavassa ja moniammatillisessa ympäristössä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää Työterveyslaitoksen toimintaa. Roolissa pääset hyödyntämään ja kehittämään laajasti tietoturvaosaamistasi.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan.

Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6–21) ja etätyömahdollisuus sekä monipuoliset työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Henkilökuva Mikko Mäkipää

Mikko Mäkipää

johtaja
Sähköpostiosoite
mikko.makipaa [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3026