Työpaikka

Keuhkosairauksien erikoislääkäri

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.  Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Työsuhdetyyppi
Vakituinen työsuhde
Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki
Toimiala
Lääkärit/hoitajat
Hakuaika
-

Työterveys-yksikössä teemme ja kehitämme ammattitautidiagnostiikkaa valtakunnallisesti ja tuotamme tietoa työhön liittyvien sairauksien tunnistamisesta ja ehkäisystä. Työperäiset keuhkosairaudet ovat keskeinen osa kliinistä toimintaamme.

Työskentelet keuhkosairauksien erikoislääkärinä työlääketieteen potilastoiminnassa Helsingissä. Osallistut potilastyöhön ja työterveyshuoltoon erikoistuvien lääkärien ohjaamiseen. Tarjoamme myös mahdollisuuden tehdä kliinisen työn ohessa tutkimustyötä. Toimenkuvaasi sisältyy myös muita alan asiantuntija- ja koulutustehtäviä. Tehtävässä edellytämme keuhkosairauksien erikoislääkärin pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn moniammatillisessa ja monitieteisessä työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Haluamme tukea työhyvinvointiasi monipuolisilla työsuhde-eduilla, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 10.6.2022. Haethan pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Eva Helaskoski

Eva Helaskoski

johtaja
Sähköpostiosoite
eva.helaskoski [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2300
Henkilökuva Irmeli Lindström

Irmeli Lindström

ylilääkäri
Sähköpostiosoite
irmeli.lindstrom [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2136
Henkilökuva Hille Suojalehto

Hille Suojalehto

ylilääkäri
Sähköpostiosoite
hille.suojalehto [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2545