Työpaikka

Projektiassistentti

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.  Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Työsuhdetyyppi
Määräaikainen työsuhde
Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki,
Kuopio,
Oulu,
Tampere,
Turku
Toimiala
Projektituki
Hakuaika
-

Projektiassistenttina toimit tutkimus- ja kehittämistoiminnassa yhteistyössä projektipäälliköiden kanssa koko projektin elinkaaren ajan. Assistenttina hoidat projekteissa taloushallinnon tehtäviä sekä opastat asiantuntijoita mm. projektiprosessissa, rahoitusehdoissa, järjestelmien käytössä ja asiakirjahallinnassa.Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kaupallinen koulutus, ymmärrät taloutta suunnittelun, kirjanpidon tai tilinpäätöksen näkökulmasta ja osaat käyttää sujuvasti tietojärjestelmiä. Sinulla on kokemusta taloushallinnon tehtävistä vähintään yhden vuoden ajalta ja olet kiinnostunut oppimaan uutta. Ymmärrät rahoitusehtoja myös englanniksi.

Tehtävä edellyttää sekä kykyä työskennellä itsenäisesti että taitoa toimia ryhmässä. Aikaisempi työkokemus projektien parissa sekä perehtyneisyys julkisten rahoittajien ehtoihin on eduksi. Työsuhde on määräaikainen opintovapaan sijaisuus, ajalla 1.8.2022-31.10.2023. Voit työskennellä missä tahansa toimipisteessämme. Käytössäsi ovat laajat työaikajoustot sekä etätyömahdollisuus. Runsaat henkilöstöetumme tukevat työhyvinvointiasi: mm. lounasetu ja liikunta-, hieronta- tai kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kirsi Ahola

Kirsi Ahola

kirsi.ahola [at] ttl.fi, 040 561 5692

Puhelimitse arkisin klo 8-9 ja 16-17