Työpaikka

Tutkimuspäällikkö

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.  Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Työsuhdetyyppi
Vakituinen työsuhde
Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki
Toimiala
Tutkimus
Hakuaika
-

Haemme Työkyky ja työurat -yksikköön Helsinkiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Tutkimuspäällikköä

Tehtävänäsi on toimia tutkijana ja huippuasiantuntija omalla alueellasi sekä työkyky- ja työurajohtamisen alueella n. 30 huippuasiantuntijan toiminnallisena esihenkilönä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa tohtorintutkintoa esimerkiksi yhteiskuntatieteiden (psykologia, sosiaalipsykologia, jne.), johtamisen tai terveystieteiden alueelta. Olet itse vahvasti tutkimusuralla ja sinulla on motivaatiota osallistua tutkimuksen ja sen edellytysten kehittämiseen. Aiempi kokemus työhön, työorganisaatioihin tai johtamiseen liittyvistä tutkimus- ja kehittämishankkeista sekä niiden johtamisesta katsotaan vahvuudeksi. Odotamme sinulta erinomaisia viestintätaitoja, hyviä verkostoja Suomessa ja kansainvälisesti, kehittämissuuntautunutta työotetta, sekä mielenkiintoa tutkimustiedon viemiseksi käytäntöön. Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä ja yksikön johtoryhmässä yksikön johtajan ja muiden tutkimuspäälliköiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, inspiroivan ja laajan yhteistyöverkoston, mahdollisuuden tehdä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä, kannustavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää monipuolisesti omia kykyjäsi sekä tutkimusta asiantuntijaorganisaatiossa. Tehtävän aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan ja noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Salla Toppinen-Tanner

Salla Toppinen-Tanner

johtaja
Sähköpostiosoite
salla.toppinen-tanner [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2441
Mikael Sallinen

Mikael Sallinen

tutkimuspäällikkö
Sähköpostiosoite
Mikael.Sallinen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2735