Työpaikka

Työterveyshuollon erikoislääkäri

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.  Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Työsuhdetyyppi
Vakituinen työsuhde
Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki
Toimiala
Lääkärit/hoitajat
Hakuaika
-

Työskentelet työterveyshuollon erikoislääkärinä Helsingin Työlääketieteen klinikalla potilastoiminnassa ja osallistut työterveyshuoltoon erikoistuvien lääkärien ohjaamiseen. Lisäksi toimit kouluttajana työterveyshuollon pätevöittävässä koulutuksessa sekä muissa työterveyshuollon avoimissa ja tilauskoulutuksissa, osana moniammatillista kouluttajatiimiä.

Sinulla on myös mahdollisuus osallistua sinulle mieluisiin tutkimus- ja kehittämishankkeisiin, työlääketieteen ja työterveyden aihealueella. Osaamistasi voit lisäksi hyödyntää toimimalla asiantuntijatehtävissä omalla osaamisalueellasi. Tehtävässä voit suorittaa Helsingin yliopiston kaksivuotisen työlääketieteen lisäkoulutuksen.

Tehtävässä edellytämme työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä sekä vahvaa osaamista työterveyshuollon alalta. Sinulle on luontevaa toimia eri ammattiryhmien kanssa ja olet valmis jakamaan osaamistasi muille. Aikaisempi kokemus kouluttamisesta lähiopetuksena, videoyhteyksin ja verkkoympäristössä on tässä työssä eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn moniammatillisessa ja monitieteisessä työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on etätyömahdollisuus sekä joustava työaika. Haluamme tukea työhyvinvointiasi monipuolisilla työsuhde-eduilla, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Työpisteesi sijaitsee Töölön päätoimipisteessämme. Työsuhde on kokoaikainen, mutta osa-aikaisuudesta on mahdollista neuvotella.  Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 10.6.2022. Haethan pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Eva Helaskoski

Eva Helaskoski

johtaja
Sähköpostiosoite
eva.helaskoski [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2300
Heikki Frilander

Heikki Frilander

ylilääkäri
Sähköpostiosoite
heikki.frilander [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2265