Työpaikka

Työterveyshuollon erikoislääkäri, osa-aikainen sijaisuus

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.  Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Työsuhdetyyppi
Määräaikainen työsuhde
Työsuhdetyyppi
Osa-aikainen
Paikkakunta
Kuopio
Toimiala
Lääkärit/hoitajat
Hakuaika
-

Työterveyshuollon erikoislääkärin osa-aikainen sijaisuus 1.8.-31.12.2022

Työskentelet työterveyshuollon erikoislääkärinä Työterveyslaitoksen Kuopion toimipisteessä ja Kuopion yliopistollisen sairaalan Työlääketieteen poliklinikalla. Osallistut potilastyöhön sekä työterveyshuoltoon erikoistuvien lääkärien ohjaamiseen ja kouluttamiseen. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua sinulle mieluisiin tutkimus- ja kehittämishankkeisiin työlääketieteen ja työterveyden aihealueella.

Tehtävässä edellytämme työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä. Saat tukea kokeneilta erikoislääkäreiltä ja muilta työterveyden ammattilaisilta. Aikaisempi kokemus kouluttamisesta on tässä työssä eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn moniammatillisessa ja monitieteisessä työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Haluamme tukea työhyvinvointiasi monipuolisilla työsuhde-eduilla, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, lounasetu sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan. Työsuhde on osa-aikainen 40–60 %:n työajalla.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 12.6.2022. Haethan pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Eva Helaskoski

Eva Helaskoski

johtaja
Sähköpostiosoite
eva.helaskoski [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2300
Pirjo Korenius

Pirjo Korenius

ylilääkäri
Sähköpostiosoite
pirjo.korenius [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 7258