kuvituskuva
Toteutustapa
Lähikoulutus

Työsuojelun jatkokoulutus, Tampere

Työnantajan tulee huolehtia siitä, että työsuojelun yhteistoimintahenkilöillä (työsuojelupäälliköllä, työsuojeluvaltuutetulla ja varavaltuutetulla) on mahdollisuus saada tehtävän edellyttämää koulutusta. Työsuojelun peruskoulutus ei kuitenkaan usein riitä, koska eteen tulevat kysymykset ovat monimutkaisia, eikä perustasolla ole mahdollista edetä riittävän syvälle käsiteltäviin asioihin. Suosittelemme osallistumista kaikille Työsuojelun perustieto- tai vastaavan koulutuksen käyneille sekä henkilöille, joilla on jo kertynyt kokemusta työsuojelutehtävien hoidosta.

Yksittäiset osallistujat

Maksutapa: lasku

Ryhmät ja räätälöidyt ratkaisut
Aihe
Työturvallisuus
Työsuojelu
Ajankohta
17.–18.09.2024
Kesto
2 päivää
Paikkakunta
Tampere
Ilmoittautumisaika
11.07.2023 – 27.08.2024
Koulutustapa
Avoin koulutus
Hinta
790
EUR
+ alv
24%

Tavoite ja hyödyt

Työsuojelun jatkokoulutus täydentää osaltaan työnantajan tai työntekijöiden edustajana toimivan työsuojelun asiantuntijan osaamista. Tavoitteena on yhdessä keskustellen oppia toimivia yhteistoiminnan käytäntöjä laajempien aihekokonaisuuksien käsittelemiseksi työpaikalla.

Sisältö

Koulutuksessa käsitellään työsuojelun yhteyttä johtamiseen, viestintään ja yhteistoimintaan. Lisäksi pohditaan työntekijän työkyvyn, toimivan työyhteisön ja turvallisen sisäympäristön edellytyksiä.

Koulutus on case-painotteinen. Harjoittelemme ratkaisemaan erilaisia työsuojelukysymyksiä yhdessä asiantuntijoiden ohjauksella käytännönläheisesti ja osallistujien omien työpaikkojen tilanteisiin peilaten. Koulutuksen toteuttavat Työterveyslaitoksen eri aihealueiden asiantuntijat.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu Työsuojelun perustieto -koulutuksen käyneille työsuojelupäälliköille ja -valtuutetuille sekä muille, jotka haluavat syventää osaamistaan. Koulutuksella voit täydentää opintoja Työturvallisuuskortin kurssinjohtajakoulutusta varten.

Kysy meiltä lisää

Maija-Leena Merivirta

Maija-Leena Merivirta

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
maija-leena.merivirta [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 8677
Kati Oksjoki

Kati Oksjoki

Käytännön järjestelyt ja laskutus

Sähköpostiosoite
kati.oksjoki [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 8647