Kuvituskuva
Toteutustapa
Lähikoulutus

Työsuojelupäällikön perustieto, Helsinki

Oletko uusi tai jo kokeneempi työsuojelutehtävässäsi, mutta haluaisit saada eväitä työsuojelupäällikön tehtävien hoitamiseen? Työsuojelupäällikön peruskoulutus antaa valmiudet toimia työnantajaa edustavana työsuojelun asiantuntijana sekä hyvät lähtökohdat työsuojelun vaikuttavuuden kehittämiseen työpaikalla.

Yksittäiset osallistujat

Maksutapa: lasku

Ryhmät ja räätälöidyt ratkaisut
Aihe
Työympäristö
Työturvallisuus
Työsuojelu
Ajankohta
19.–21.11.2024
Kesto
3 päivää
Paikkakunta
Helsinki
Ilmoittautumisaika
11.07.2023 – 29.10.2024
Koulutustapa
Avoin koulutus
Hinta
1100
EUR
+ alv
24%

Tavoite ja hyödyt

Koulutus tarjoaa työsuojelupäälliköille perustiedot ja -taidot tehtävässä toimimiseen. Tavoitteena on oppia tunnistamaan fyysisen ja sosiaalisen työympäristön vaara- ja voimavaratekijöitä, kehittämään työyhteisön toimintakulttuuria, organisoimaan yhteistoimintaa työntekijöiden, linjaorganisaation ja työterveyshuollon kanssa sekä parantamaan työsuojelun vaikuttavuutta työpaikalla.

Saat koulutuksesta myös soveltuvat lähtötiedot työsuojelun jatkokoulutuksiin, mikäli haluat syventää osaamistasi tai täydentää opintoja Työturvallisuuskortin kurssinjohtajakoulutusta varten.

Sisältö

Työsuojelupäällikön koulutuksessa käsitellään työsuojelun yhteistoimintaa työpaikalla sekä työsuojeluun liittyviä tehtäviä ja vastuita. Työn erilaisia haitta-, vaara- ja kuormitustekijöitä ja niiden arviointia tarkastellaan toimivien työsuojelukäytäntöjen näkökulmasta. Koulutuksessa kuullaan myös työsuojeluviranomaistoiminnasta ja työterveysyhteistyöstä sekä työpaikkaesimerkki.

Opetusmenetelminä ovat luennot ja ryhmäkeskustelut. Koulutuksen toteuttavat Työterveyslaitoksen eri aihealueiden asiantuntijat.

Koulutuspäivien aikataulu:
1. päivä klo 9.00-16.00 (ilmoittautuminen klo 8.30->)
2. päivä klo 8.30-16.00
3. päivä klo 8.30-15.00

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu työsuojelupäällikön tehtävään nimetyille ja muille työnantajan edustajille. Koulutus toteutetaan samanaikaisesti Työsuojeluvaltuutetun perustieto -koulutuksen kanssa.

Kysy meiltä lisää

Mikko Halinen

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
mikko.halinen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3169
-

Anna Santalahti

Käytännön järjestelyt ja laskutus

Sähköpostiosoite
anna.santalahti [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3562