Anniina Virtanen

Anniina Virtanen toimii kouluttajana työhyvinvointia edistävissä koulutuksissa. Työskentely koulutuksissa on käytännönläheistä ja keskustelevaa sekä tutkittuun tietoon pohjautuvaa. Tavoitteena on auttaa asiakkaita löytämään omiin tarpeisiinsa ja työarkeensa sopivia keinoja työhyvinvoinnin tukemiseen ja johtamiseen. Anniinan kanssa voit yhdessä suunnitella työyhteisönne tarpeisiin sopivan koulutuskokonaisuuden.
Anniina Virtanen

Anniina Virtanen on laillistettu psykologi ja psykologian tohtori, joka on tehnyt tutkimusta työkuormituksesta palautumiseen, työn tuunaamiseen, työn imuun sekä työn vaatimuksiin ja voimavaroihin liittyvistä teemoista. Anniinan erikoisalaa on mielen palautuminen työkuormituksesta, jota hänen väitöskirjansa käsitteli. Hän on kirjoittanut aiheesta myös pidetyn yleistajuisen tietokirjan Psykologinen palautuminen (Tuuma-kustannus, 2021).

"Työhyvinvointikoulutuksissa on tärkeää huomioida sekä yhteinen työolojen kehittäminen että jokaisen työntekijän oman toimijuuden vahvistaminen: vaikka vastuu työoloista onkin työnantajalla, jokaisella on myös mahdollisuus pienillä keinoilla vaikuttaa omaan työhönsä".

Anniina on kouluttanut paljon työyhteisöjä ja muita asiakasryhmiä erityisesti työstä palautumiseen, stressinsäätelyyn ja työhyvinvointia ja motivaatiota tukevaan työn tuunaamiseen liittyvistä teemoista. Myös itsensä johtamisen, sujuvan etä- ja hybridityön ja mielenterveyttä tukevien työkäytäntöjen teemat ovat asiakkaan toiveiden mukaan osa Anniinan vetämiä koulutuksia. Anniina on mukana myös Työn imua työtä tuunaamalla- ja Virtaa palautumisesta -verkkovalmennuksissa.

Haluatko lisätietoa koulutuksistamme?

Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut koulutuksistamme tai suunnittelet koulutuksen toteuttamista työpaikallasi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.