kuvituskuva: kolme työntekijää kokouksessa
Toteutustapa
Lähikoulutus

Voimaannu työssäsi - pysähdy työhyvinvointisi äärelle

Tämä iltapäivä on sinun. Salli itsellesi hetki pysähtyä ja pohtia, mitä kuuluu työllesi, ajatuksillesi ja sydämellesi. Ota askel kohti parempaa työhyvinvointia. Tässä valmennuksessa rakennat polkua, jonka varrelta löydät voimavaroja juuri sinun näköiseesi, hyvään työelämään.

Tule mukaan voimaantumaan kanssamme! Luvassa tutkittua tietoa, tehtäviä ja omaa sekä yhteistä pohdintaa työn ja elämän merkityksellisistä asioita.

Yksittäiset osallistujat

Maksutapa: lasku

Aihe
Työhyvinvointi
Terveys ja työkyky
Esihenkilötyö ja henkilöstö
Mieli ja työ
Ajankohta
03.09.2024
Kesto
klo 12.00 - 15.45
Paikkakunta
Oulu
Ilmoittautumisaika
01.05. – 25.08.2024
Koulutustapa
Avoin koulutus
Hinta
199
EUR
+ alv
24%

Tavoite ja hyödyt

Pysähdy aidosti pohtimaan työhyvinvointiasi. Saat näkökulmia, uusia ideoita ja oivalluksia, mihin suuntaan voit polkuasi rakentaa. Saat myös keinoja palautumisen edistämiseksi. Haasta itsesi pohtimaan omaa rooliasi työhyvinvointisi edistäjänä. 
Valmennus auttaa sinua voimaan hyvin ja löytämään itsellesi keinoja edistää ja vahvistaa työhyvinvointiasi.

Sisältö

Valmennuksessa hyödynnetään positiivisen psykologian ja työelämän tutkimustietoa ja harjoituksia. Luvassa siis tiukkaa tietoa ja kukoistavaa käytäntöä!
Valmennuksen teemasisältöjä ovat palautumisen taidot ja edistäminen, vahvuudet ja osaaminen, tunnetaitojen hyödyntäminen ja polku voimavarakeskeiseen työelämään.
Käytännönläheisten harjoitusten avulla pääset pohtimaan työsi ja hyvinvointisi tilannetta syvemmin sekä laatimaan itsellesi askeleita kohti sinulle hyvää työelämää. Valmennus sisältää myös pienen ennakkotehtävän. Ryhmässä muiden ajatusten kuuleminen auttaa sinua vahvistamaan ja oivaltamaan uusia näkökulmia.

Kohderyhmä

Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat kiinnittää huomiota omaan työhyvinvointiinsa, pysähtyä tarkastelemaan omaa tilannettaan vähän syvemmin ja vahvistaa omien voimavarojen hyödyntämistä.

Kysy meiltä lisää

Henkilökuva Tiina Heusala

Tiina Heusala

kehittämispäällikkö
Sähköpostiosoite
tiina.heusala [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3056
henkilökuva

Mervi Halonen

vanhempi asiantuntija
Sähköpostiosoite
mervi.halonen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2483