Työn imua työtä tuunaamalla -verkkovalmennus

Kun työntekijä itse kehittää työtään, työmotivaatio ja suoritukset paranevat. Verkkokoulutuksessa opitaan työn tuunaamisen menetelmiä, jotka lisäävät työn imua.

Tutkimukset osoittavat, että kun työntekijä itse aktiivisesti omista tarpeistaan käsin kehittää omaa työtään, hänen hyvinvointinsa ja motivaationsa kasvavat. Sitä kautta suorituksetkin paranevat. Kun työntekijä tuntee työn imua työssään, se näkyy koko työyhteisön ja organisaation menestyksenä asiakkaille sekä muille työntekijöille.

Verkkovalmennuksen hyödyt

TYÖ KEHITTYY

Taidot ja vahvuudet tulevat entistä laaja-alaisemmin käyttöön.

TYÖTEHO PARANEE

Työn imu vahvistuu ja työsuoritukset paranevat.

TOIMINTAKYKY MUUTOSTILANTEISSA SÄILYY

Valmiudet toimia työn muutostilanteissa paranevat.

MOTIVAATIO KASVAA

Työn mielekkyyden ja palkitsevuuden lisääntyminen parantaa motivaatiota.

Työn imua työtä tuunaamalla -verkkovalmennus on kehitetty yhdessä Työterveyslaitoksella tutkijoiden ja asiantuntijoiden kanssa. Työterveyslaitoksen tutkimusprofessori Jari Hakanen on tutkinut työn tuunaamisen vaikutusta työhön ja sitä kautta työntekijälle kehittyvää työn imua. Hän ollut myös mukana kehittämässä Työn imua työtä tuunaamalla -verkkovalmennusta:

Uskon vahvasti, että hyvän tekeminen lisää hyvää ja uusiin haasteisiin kannattaa heittäytyä aina, kun rahkeet antavat myöten.

Kenelle verkkovalmennus on tarkoitettu?

Työn imua työtä tuunaamalla -verkkovalmennus sopii kaikille, jotka haluavat muokata omaa työtään niin, että se vastaa entistä paremmin omia tarpeita ja vahvuuksia. Samalla voi löytää uutta työn imua ja innostusta.

Verkkovalmennuksen sisältö

Valmennus koostuu seitsemästä moduulista:

  • Aloitus
  • Tuunaajaksi
  • Voimavarat
  • Kuormitus
  • Mahdollisuudet
  • Esimies
  • Näin tuunaan

Ennen opiskelun alkua sovitaan yhdessä, millaisella rytmityksellä uudet moduulit aukeavat opiskeltaviksi. Uusi moduuli voidaan julkaista esimerkiksi kahden viikon välein. Jo suoritetut moduulit ovat koko valmennuksen ajan käytettävissä, joten niihin voi palata myös myöhemmin.

Opiskelu etenee omassa tahdissa

Varaa noin yksi tunti yhden moduulin opiskeluun.

Sovella opittua noin viikon ajan omaan työhön.

Käy läpi moduulin aineistot. Käytössäsi on teoriavideoita, omaan työhön liittyviä oppimistehtäviä, tuunaamiskokeilua ja testejä.

Tallenna tuunauskokeilujasi ja ajatuksiasi oppimispäiväkirjaan.

Tukena ja oppaana matkallasi on osaava verkkovalmentajamme.

Tutustu verkkovalmennukseen kokeilutunnuksilla

Tarjoamme esimerkiksi HR-päällikölle tai esimiehelle mahdollisuutta tutustua verkkovalmennukseen koekäyttäjätunnuksilla. Tilaa maksuttomat kokeilutunnukset oheisella yhteydenottolomakkeella, jos suunnittelet koulutusta organisaatiossanne.

Pyydä esittely tai tarjous

Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut kasvattamaan työn imua ja suunnittelet koulutuksen järjestämistä työpaikallasi. Kuulemme mielellämme lisää koulutustarpeestanne ja samalla voimme keskustella, miten verkkovalmennuksen toteuttaminen sopii parhaiten työpaikallesi. Asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi. Pyydä yhteydenotto oheisella lomakkeella.

Yksilöryhmä

Työn imua työtä tuunaamalla- verkkovalmennukseen voi osallistua nyt myös yksittäinen henkilö. Hyppää mukaan avoimeen ryhmäämme ja lähde mukaan tuunaamaan työtäsi. Ilmoittaudu mukaan!