-
Palvelu

Parempi Työyhteisö (ParTy) -kysely

ParTy® -kyselyllä arvioidaan organisaation toimivuutta, työyhteisön tilaa ja kehittämistyön tuloksellisuutta. Se on hyväksi havaittu työkalu työyhteisön tilan seurantaan ja erilaisiin kehittämishankkeisiin niiden eri vaiheissa.

Kysely antaa realistisen kuvan mm. työilmapiiristä, yhteistyön toimivuudesta, johtamisesta, työn kuormittavuudesta tai työnilosta. Organisaation tuloksia voi verrata yli 200 organisaation ja 20 000 vastaajan vertailuaineistoon. Kyselyä toteuttavat lisenssillä työterveyshuollot sekä muut koulutetut toimijat.
Kiinnostaako ParTy®:n käyttöoikeus?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Hyvinvoivalla ja toimivalla työyhteisöllä on tutkitusti vähemmän sairauspoissaoloja. Työyhteisön kehittäminen kehittää siis myös työyhteisön tuottavuutta.

Laaja vertailuaineisto tekee Party®-kyselystä ainutlaatuisen työhyvinvointikyselyn

ParTy®-kyselyn taustalla on tutkimustieto, pitkä käytännön kokemus ja osaavat ammattilaiset. Lopputuloksena on työkalu, jonka vahvuuksista mainittakoon muiden muassa

  • Vaikuttavuus: kyselyn osa-alueet ovat tutkitusti yhteydessä organisaation toimivuuteen ja henkilöstön hyvinvointiin.
  • Luottamuksellisuus: kyselyyn vastataan nimettömänä eikä yksittäistä vastausta voi tunnistaa raportoinnissa.
  • Vertailtavuus: suomalainen vertailuaineisto sisältää yli 300 organisaation tulokset. Organisaation tuloksia on mahdollista vertailla ryhmätasolla toisiinsa.
  • Tuloksellisuus: kysely mahdollistaa kehittämistyön vaikutusten arvioinnin tekemällä näkyväksi muutokset työyhteisön toimivuudessa.

ParTy®-kyselyjä saa tehdä vain koulutetut toimijat - valitse yhteisöllesi sopivin

ParTy® -kyselyjä toteuttavat lisenssillä työterveyshuollot sekä muut alan koulutetut toimijat. Kyselyprosessin toteutusta tarjoavat seuraavat tahot:

Lääkärikeskus Aava
Dialogue kysely- ja kehittämispalvelut
Kainuunmeren Työterveys Oy
Mehiläinen
Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy
Seinäjoen Työterveys Oy
Sensor Tutkimus Oy
Terveystalo
TT Botnia, työterveys
Vantaan Työterveys Oy

Haluatko ParTy® -kyselyn jakelijaksi?

Käyttöoikeuden kyselyyn voi hankkia esimerkiksi työterveyshuolto tai työyhteisökonsultti, joka etsii toimivaa ja luotettavaa työyhteisön kyselytyökalua asiakasorganisaatioille tarjottavaan palvelukokonaisuuteen. Jakelulisenssin edellytyksenä on käyttäjäkoulutuksen suorittaminen.

 

Haluatko käyttäjäkoulutuksen ParTy®-kyselyjen tekoon?

ParTy®-kyselyn tekijöiltä edellytetään käyttäjäkoulutuksen suorittamista. Työterveyslaitoksen koulutus voidaan suorittaa verkkokoulutuksena  joustavan aikataulun mukaan.

Kysy palvelusta

Jaana-Piia Mäkiniemi

Jaana-Piia Mäkiniemi

Job title
erikoistutkija
Sähköpostiosoite
jaana-piia.makiniemi [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3338