-
Palvelu

Työurajohtaminen - tukea työuran eri vaiheisiin

Jokaisella työpaikalla korostuvat omanlaisensa työuran hallintaan liittyvät haasteet. Elämän ja työuran eri vaiheissa ihmisillä on erilaisia vahvuuksia ja myös erilaista tuen tarvetta.

Työurajohtamisen työkalupakki on tutkimukseen perustuva palvelukokonaisuus. Toimivien työkalujen avulla vahvistat työntekijöiden voimavaroja, työkykyä ja motivaatiota heidän työuransa eri vaiheissa.
Pyydä esittely tai tarjous

Ota yhteyttä, niin jutellaan!

Kerromme mielellämme lisää ja muokkaamme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Työurajohtamisen työkalut on testattu monilla työpaikoilla

Työurajohtamisen työkalut  perustuvat menetelmiin, joita on testattu yhteistyössä useiden työpaikkojen kanssa. Työkalut tarjoavat tutkitusti tukea työurien hallintaan ja edistävät työntekijöiden työmotivaatiota ja hyvinvointia läpi työuran.

-

Työurajohtamisen palvelut

Työurajohtamisen valmennukset ovat työpaikoilla toteutettavia ryhmävalmennuksia työntekijöille ja esihenkilöille.

Valmennusten avulla tuet työuran eri vaiheissa työntekijöiden työkykyä ja oman uran suunnittelua sekä esihenkilöiden kykyä johtaa ja tukea alaisiaan työuran vaihe huomioiden.

Valmennukset perustuvat vertaisilta oppimiseen, keskusteluihin ja omaan pohdintaan. Sopiva ryhmäkoko on 8–15 osallistujaa.

Tutustu valmennuksiin tarkemmin alla olevasta valikosta.

Räätälöidyt luennot ja työpajat

Kaipaatko työpaikkasi esihenkilöille luentoa tai työpajaa työurajohtamisen teemoista? Tarjoamme tarpeisiinne räätälöityjä luentoja ja työpajoja esimerkiksi seuraavista aiheista:

  • Työurajohtamisen näkökulma esihenkilön työssä
  • Työuran vaiheet (mahdollisuus syventyä johonkin/joihinkin vaiheisiin)
  • Työkyvyn tukeminen työuran eri vaiheissa

Jätä yhteydenottopyyntö sivulla olevan lomakkeen kautta. Asiantuntijamme on yhteydessä sinuun työpaikallesi sopivista ratkaisuista mahdollisimman pian.

Kysy Työurajohtamisen palveluista

Telma Rivinoja

Telma Rivinoja

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
telma.rivinoja [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2070

Asiakkaamme kertovat

Lainaus
Olemme halunneet nostaa yksilön ja hyvinvoinnin keskiöön kun kehitämme prosesseja vastaamaan nykyisen työelämän tarpeita Työuran vaiheet -mallin mukaisesti. Työuran uurtaja -valmennus on tuonut henkilökohtaisen kehittymisen ja itsetuntemuksen liiketoiminnan tarpeiden rinnalle.
Kirjoittaja
Heli Satokangas, hyvinvointipäällikkö, BRP Finland Oy
Lainaus
Työhyvinvoinnin parantaminen on ollut Luonnonvarakeskuksen kehittämishankkeena jo useamman vuoden ja siksi Työuran uurtaja® -ohjaajakoulutus nähtiin työhyvinvointiohjelman luontevana jatkumona.

Koulutuksessa tuli hyvin esille eri tekniikoita ja miten ohjaajan tulee vetää valmennuksia, haastaa ja vastata valmennettavien kysymyksiin. 14 ohjaajan kouluttaminen sujui luontevasti Teamsin välityksellä.

Koko valmennuksen vetäminen Luonnonvarakeskuksessa on haaste henkilöstön ajan puutteen vuoksi, mutta erityisesti omassa työssä kehittymisen osio on yksittäisenä ollut toivottu ja siihen on ollut osallistujia jo useamman valmennuksen verran.
Kirjoittaja
Maria Erkkilä, johtava asiantuntija, HR ja Taru Könkö, asiantuntija, HR, Luonnonvarakeskus