kuvituskuva
Palvelu

Ergonomiapalvelut työpaikoille

Autamme ergonomiaan liittyvien moninaisten haasteiden ratkaisemisessa. Toimimme tukenasi työpisteisiin, työtapoihin ja työtiloihin liittyvien parannusten suunnittelussa.

Ratkaisuillamme vähennät muun muassa työn kuormittavuutta, tietotulvaa ja työn keskeytyksiä, luot sujuvia ja turvallisia työkäytäntöjä sekä lisäät työyhteisön hyvinvointia hyvillä työaikaratkaisuilla.​
Kysy lisää tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, niin jutellaan!

Kognitiivisen ergonomian palvelut

Kognitiivisen ergonomian palveluilla autamme vähentämään turhaa aivokuormaa ja tekemään työyhteisöjen aivotyöstä sujuvaa. Aivotyö sujuu, kun häiriöt ja keskeytykset ovat hallinnassa, tietotulvaan ei hukuta eivätkä epäselvyydet estä työn tekemistä.

Toteutamme Aivotyöpalveluita eri laajuisina työyhteisön tarpeiden mukaan.

Tutustu palveluumme "Ratkaisuja sujuvampaan aivotyöhön työpaikoilla"

Työaikapalvelut

Työaika-asiantuntijamme auttavat työaikoihin ja vuorotyöhön liittyvissä haasteissa. Räätälöimme palvelukokonaisuutemme asiakaskohtaisesti. Palvelukokonaisuutemme voi muodostua asiantuntijapalveluista, koulutuksesta ja/tai asiakaskohtaisista tutkimus- ja kehityshankkeista.

Tutustu työvuorojen suunnittelu- ja kehittämispalveluihin

Hoitotyön ergonomia

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -koulutus antaa hoitotyön ammattilaiselle keinoja sujuviin ja turvallisiin työkäytäntöihin potilaiden avustamis- ja siirtotilanteissa.

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -koulutus on sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, alan opiskelijoille ja opettajille suunnattu koulutus, jonka tarkoituksena on lisätä työ- ja potilasturvallisuutta. 

Näyttöpäätetyön aiheuttaman haitallisen fyysisen ja henkisen kuormituksen vähentämiseksi työnantajan on järjestettävä työnteko siten, että tauot tai toiminnan muutokset keskeyttävät säännöllisesti päivittäisen näyttöpäätetyön.

Kysy lisää

Henkilökuva Teppo Valtonen

Teppo Valtonen

tuotepäällikkö

(kognitiivinen ergonomia)

Sähköpostiosoite
teppo.valtonen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2625
Mikael Sallinen

Mikael Sallinen

tutkimuspäällikkö

(työaikapalvelut)

Sähköpostiosoite
Mikael.Sallinen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2735
Erja Sormunen

Erja Sormunen

erikoistutkija

(potilassiirtojen ergonomia)

Sähköpostiosoite
erja.sormunen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 6016