Företagare och egenföretagare

En välmående företagare utgör grunden för företagets verksamhet, oberoende av företagets storlek. Dessutom behövs möjlighet till ett tryggt och smidigt arbete samt kompetens och modet att våga göra nya saker. I ett företag som växer och utvecklas skapas framgång tillsammans, genom inspiration och engagemang i verksamheten. Framgång kan inte uppnås på egen hand, utan det behövs fungerande nätverk som stöd för verksamheten.
kuvituskuva

Till sig som är företagare

Har du någonsin oroat dig över hur du själv orkar eller undrat om ditt företags säkerhetsfrågor är i sin ordning? Skulle du vilja utveckla verksamheten i ditt företag, men du vet inte hur? Vi har samlat svar på vanliga frågor som företagare funderar över. Via teman får du bland annat information om fungerande verktyg.

Annat aktuellt

Du hittar enkelt bloggar med företagarteman med yrittäjät-taggen! Ämnena inkluderar bland annat milstolpar för småföretag, förnyelse, återhämtning och tillväxt. 

Artikeln i Työpiste-nättidningen (på finska) innehåller företagarnas egna tips för återhämtning. 

Efter särskilt hårt arbete brukar jag nollställa stressen med ett maratonsamtal till en vän, titta på hönorna, gå i naturen med mina hundar och påminna mig själv om att jag arbetar för detta underbara levnadssätt. Detta stöttar mig också under tunga dagar.

Våra experter

Miira Heiniö

Miira Heiniö

E-post
miira.heinio [at] ttl.fi
Telefon
+358 30 474 2948
Susanna Visuri

Susanna Visuri

E-post
Susanna.Visuri [at] ttl.fi
Telefon
+358 30 474 7548