Yrittäjät ja itsensätyöllistäjät

Hyvinvoiva yrittäjä on yrityksen toiminnan kivijalka yrityskoosta riippumatta. Lisäksi tarvitaan mahdollisuus turvalliseen ja sujuvaan työhön sekä osaamista ja uskallusta tehdä uusia asioita. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä menestys tehdään yhdessä, innostuneena ja sitoutuneena toimintaan. Menestystä ei voi tehdä yksin, vaan toiminnan tueksi tarvitaan toimivat verkostot.
kuvituskuva

Sinulle yrittäjä ja itsensätyöllistäjä

Oletko koskaan huolissasi omasta jaksamisestasi tai pohtinut sitä, ovatko yrityksesi turvallisuusasiat kunnossa? Haluaisitko kehittää yrityksesi toimintaa, mutta et tiedä miten? Kokosimme sinulle vastauksia tyypillisiin yrittäjiä askarruttaviin kysymyksiin. Teemojen kautta saat tietoa muun muassa toimivista työkaluista.

Tutustu myös

Nämä ovat hyvinvoivan yrityksen neljä tukijalkaa – ja näin vahvistat niitä

Yrittäjänaisen kasvukirja

Yrittäjäaiheista kirjoitetut blogit löydät helposti yrittäjät-tunnisteella! Aiheina muun muassa oppivan pienyrityksen askelmerkit, uudistaminen, palautuminen, kasvu.

Virtaa palautumisesta -verkkovalmennuksesta on julkaistu myös yrittäjäversio. Yrittäjille alkaa uusi koulutus, kun kiinnostuneita on riittävästi. Ilmoittautua voi Nina Nevanperälle (nina.nevanpera [at] ttl.fi)

Työpiste-verkkolehden juttu Upota jokaiseen päivään palautumishetkiä, sisältää yrittäjien omia vinkkejä palautumiseen:

Erityisen raskaiden töiden jälkeen minulla on tapana nollata stressiä maratonpuhelulla ystävälle, katselemalla kanojen touhuja, kävelemällä luonnossa omien koirieni kanssa ja muistuttamalla itselleni, että teen töitä tämän ihanan elämäntavan vuoksi. Se kannattelee myös raskaina päivinä.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Miira Heiniö

Miira Heiniö

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
miira.heinio [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2948
Susanna Visuri

Susanna Visuri

vanhempi asiantuntija
Sähköpostiosoite
Susanna.Visuri [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 7548

Avainsanat