Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo suunnittelee ja toteuttaa kaikille avoimesti tarjolla olevia Työsuojelun perustieto -koulutuksia ja työpaikkakohtaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia. Koulutusten ydintä ovat yhdessä oppiminen sekä koulutuksissa opitun hyödyntäminen ja soveltaminen osallistujien omilla työpaikoilla.
Hanna Uusitalo

Koulutuksissa ei ole tarkoitus oppia työsuojelun tai työturvallisuuden yleistä oppimäärää vaan saada tietoa ja valmiuksia oman työpaikan työsuojelun ja työturvallisuuden kehittämiseen – työpaikan omista lähtökohdista. Ei niinkään opita toistamalla sitä, mitä jossain jo osataan, vaan kehitellään muualta kerättyjä oppeja omalle työpaikalle sopivaksi ja toimivaksi.

Työelämässä mukana olevien oppimisessa pyrkimys on saada aikaa uutta oivallusta ja kehitysideoita entuudestaan tutusta työstä ja tavoista tehdä sitä.

Hannan koulutusorientaatio perustuu ajatukseen siitä, että turvallinen työpaikka rakentuu toimivista käytännöistä. Koulutuksissa paneudutaankin työturvallisuuden kehittämiseen käytännönläheisesti, vuorovaikutusta ja yhteistoimintaa korostaen. Työsuojelu on työn kehittämistä. Siksi koulutuksissa korostuu työsuojelun asiantuntijuuden ja yhteisen kehittämisen vahvistaminen.

Kannustan ottamaan rohkeasti yhteyttä koulutustarpeita miettiessä. Yhdessä löydämme sinulle itselle tai teidän työpaikallenne sopivan koulutusratkaisun.

Tutustu koulutuksiimme

Haluatko lisätietoa koulutuksistamme?

Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut koulutuksistamme tai suunnittelet koulutuksen toteuttamista työpaikallasi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.