Kirsi Yli-Kaitala

Kirsi Yli-Kaitala toimii valmentajana Aika ja fokus ja Taitoa digifasilitointiin -verkkovalmennuksissa. Hän esitelmöi ja kouluttaa myös psykologisesta turvallisuudesta työyhteisöissä. Kirsin kanssa voit yhdessä suunnitella työyhteisönne tarpeisiin sopivan koulutuskokonaisuuden.

-

Aika ja fokus -verkkovalmennuksen teemana on asiantuntijatyön ajanhallinta, jonka parissa Kirsi Yli-Kaitala on työskennellyt pitkään tutkijan, kehittäjän ja valmentajan rooleissa. Hän ohjaa asiantuntijoita ja asiantuntijatyöpaikkoja mielekkääseen, olennaiseen keskittyvään ja hyvinvointia tukevaan ajankäyttöön niin verkkovalmennuksen, työpajojen kuin luentojenkin puitteissa.

Digifasilitointi, eli digitaalisessa ympäristössä tapahtuva yhteistyön ohjaaminen, on myös Kirsin erityisosaamista. Monipaikkaisessa työssä digifasilitoinnin taidoista on tullut yhä tärkeämpiä. Digifasilitointiin perehdyttää Taitoa digifasilitointiin -verkkovalmennus, jota voi opiskella itsenäisesti tai työyhteisönä. 

Psykologinen turvallisuus on keskeinen työyhteisön hyvinvoinnin ja työn tuottavuuden taustatekijä, jonka merkitykseen yhä useammat työpaikat ovat havahtuneet. Kirsi kouluttaa ja esitelmöi tästä tärkeästä aiheesta erittäin mielellään.

Asiantuntemuksemme pohjautuu tutkittuun tietoon, jota sovellamme työpaikkojen yksilöllisiin tarpeisiin.